שלום, אניחדשה פה..

noa ocean

New member
שלום, אניחדשה פה..

שלום לכולם. קוראים לי נועה ואני בת 23. אני נשואה כבר חצי שנה לבחור בבן 31. הכרנו מאז שהייתי בת 18, הוא היה אהבת חיי ולמזלי, הוא התאהב בי. היינו שני וחצי "ביחד" ואז הוא הציע לי נישואים. זה לא היה הזמן הנכון בדיוק: הייתי מעדיפה לסיים את התואר הראשון (אז הייתי באמצע השנה השניה ללימודים), אבל כשהוא כבר הציע, אי אפשר היה לדחות את זה בשנתיים... אז התחתנו באוקטובר. היה מקסים, היה ירח דבש משגע, הייתי מאושרת... זה הזמן לספר, שאני סטודנטית בצפון וגרה אצל ההורים והוא, בעלי, גר במרכז הארץ, בבית שלו. אנחנו נפגשים כל סופ"ש, וכל חג. משתדלים לבלות כמה שיותר זמן ביחד. הוא בא לצפון כמה שהוא רק יכול, ויוצא לנו לא להיות ביחד בערך 2 לילות בשבוע, כך שזה לא בהכרח כל כך נורא. רק שבזמן האחרון, אנחנו לא מסתדרים. תמיד היה לי פיוז קצר, ועכשיו הוא קצר מתמיד. אני לא מצליחה לגרום לו להבין אותי, אני לא מצליחה להגיד לו מה אני צריכה. אני בטוחה שאני אוהבת אותו, אבל אני בפירוש יודעת היום שלא היינו צריכים להתחתן. אבל אני לא אגיד לו את זה, מן הסתם. ועכשיו, תורכם. מה עושים?...

seeyou

New member
תמיד היה לי פיוז קצר...../images/Emo54.gif

בשלב זה של החיים הנשואים שלכם הם כמעט וירטואלים...עם שלט לרחוק(ביחד בערך 2 לילות בשבוע)...אני ,לא הייתי מסכים לסידור כזה! הוא היה הבחירה שלך... ברור שהריחוק גורם חשוב לבסס מערכת יחסים תקינה...עם עליות וירידות כמו יתר הזוגות.. בכול מערכת יחסים יש מטרות תגדירי את שלך לפני שאת מחליטה משהו בנידון. A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. Mae West keep smiling יוסי

adam33

New member
לא מסתדר לי

אהבה? הערכה? להתגעגע? למה הוא גר במרחק ממך לא סיפרו לנו כשהינו קטנים שאם מתחתנים אז גרים ביחד? אם אתם כל כך רוצים להתרחק בכדי להתקרב אז תשמרו על נידה ולא צריך להתרחק עד כדי כך אבל כעת את בבעיה כי בעצם במקום שהרחוק יקריב בנכם אז הוא מרחיק בנכם ועוד משהו? למה זה כל כך נוח לכם להיות רחוקים אחד מהשני להיות עם להרגיש בלי? לפי דעתי הבעיה בנכם היא שלא הכרתם מספיק אחד את השני ומפני שהית רחוקה ולא היה לך מספיק זמן להכיר אותו או לשמוע ממנו וכעת... הגיע הזמן להציב אולטימטום.. חיים משוטפים ..ראיה לרחוק ולא קצרת מועד לעשות דברים משתפים ואם לא יוצא לכם אז אוליי זה הרגע להפרד כידידים..

למעלה