שלום אנחנו חדשים

שלום אנחנו חדשים

אישתי יילדה שבוע שעבר תינוקת במשקל של 1900 שיחררו אותה במשקל של 2000 קילו האם זה נורמאלי ששהיר אוכלת לאט בטיפת חלב אמרו לה שיותר טוב שהיא תוכל עם בקבוק של הבית חיולים

מזל טוב וברוכים הבאים! ../images/Emo42.gif

כל הכבוד על המשקל ועל השחרור המהיר הביתה. בהתחלה הם אוכלים מאוד לאט וכל ארוחה יכולה לקחת אפילו חצי שעה ל-50 מ"ל. מה ההבדל בין בקבוק של בית החולים לבקבוק רגיל? אם היא אוכלת מבקבוק עם פתח רחב, אולי תנסו להחליף לבקבוק עם פתח צר.

מזל טוב וברוך הבא

אם תוכל להסביר שוב- באיזה בקבוק אתם מאכילים אותה ומה ההבדל בין הבקבוק שלכם לבקבוק של בית החולים?

האחות בטיפת חלב אמרה שיכול

להיות בגלל שהפיטמה של הבקובק שאנחנו מאכילים זה בקבוב של דר´ בראון נגד גאזים אם את מכירה היא אוכלת כל ארוחה בערך 40 45 ccאישיתי דואגת כי האחות אמרה לה שהיא צריכה לאכול 40 50 סיסי

הקריטריון לבדיקה הוא העליה במשקל

אתם צריכים לשקול אותה כל שבוע (אני לקחתי משקל מיד שרה) ולראות אם היא עולה במשקל בצורה סדירה. אם היא עולה במשקל, אין שום סיבה לדאגה. לא מזיק לקנות גם בקבוק מהסוג שהיה בבית החולים ולראות אם זה משנה את הכמויות שהיא אוכלת.

אהלן שאול, ברוך הבא לפורום...

אז קודם כל - מה שלום וורד? היא ילדה בניתוח קיסרי? לגבי הבקבוק - ד"ר בראון דורש יניקה ומציצה חזקה מאוד. לתינוקות קטנים זה ממש קשה ולכן הם לא מסוגלם לאכול הרבה כי הם מתעייפים. גיא לא הסתדר עם הבקבוק הזה. אני ממליצה לך לקנות בקבוק עם פטמה אורטודנטית מגומי (יותר רך) של נוק שלב 1. משיחה עם הורים של פגים, זה הבקבוק המומלץ. אם אתה קונה בקבוק, תקנה רק אחד ותנסה. לגבי הבקבוקים של בית החולים - אצלנו היו פטמות חד פעמיות (שניתן להשתמש בהם כמה פעמים) של מטרנה שניתן לשים בכל בקבוק (נוק, סיליק, רמדיה) - לפני השחרור נתנו לנו מהפגיה כמה פטמות והשתמשנו בהם גם. ד"ש לוורד ונשיקה לשירה

שלום לך וברוך הבא

אישתך ורד והבת שלך שירה? צירוף מקרים? כנראה שכן כי לבעלי לא קוראים שאול
בכל אופן אנחנו גם יצאנו מהפגיה עם בקבוקים מהבית חולים אבל מבקביל קנינו את הבקבוקים של אוונט, פיטמה מספר 1 והם היו מצויינים. אין מה לעשות בהתחלה הכל ניסוי ותהייה, יש ילדים שסוג אחד של בקבוקים עובד אצלהם ויש כאלה שלא, וזה נכון לגבי הכל, מוצצים, תרופה להקלה על גזים וכו וכו. מקוה שזה יפתר בקרוב ושירה תגדל לתפארת (בעצם אני בטוחה)

למעלה