שלום. אנא עיזרו!!!

Benii25

New member
שלום. אנא עיזרו!!!

תעזרו לי. אני בן 25 חרדי מודרני רוצה להתחתן.

מותק,החתונה שלי כבר מתוכננת לפרטי פרטים...

רשימת האורחים,מקום,תזמורת,מה ינגנו בסיבוב הראשון,מה בשני ומה בשלישי. אני כבר יודעת מי יכובד בברכה ראשונה,מי בשני'ה וכו´. כמעט סגור לי מי יערוך את החופה {אבל מוכנה להתפשר.} אני גם יודעת לאן אני אלך לעלות לתורה בשבת כלה שלי. בשבת שאח"כ אני אבוא איתו לעליה לתורה שלו. אני גם די יודעת מה יהיה הסיווג של הבחור וברור לי שאני ואמא שלו נהיה חברות ממש טובות רק הפרצוף שלו עוד בגדר נעלם... דווקא לא מזמן למדתי עם מישהי למבחן והחלק הזה עלה לי בראש: "וְעָלָה הָאִישׁ הַהוּא מֵעִירוֹ מִיָּמִים יָמִימָה לְהִשְׁתַּחֲו‍ֹת וְלִזְבֹּחַ לַה´ צְבָאוֹת בְּשִׁלֹה וְשָׁם שְׁנֵי בְנֵי-עֵלִי חָפְנִי וּפִנְחָס כֹּהֲנִים לַה´ וַיְהִי הַיּוֹם וַיִּזְבַּח אֶלְקָנָה וְנָתַן לִפְנִנָּה אִשְׁתּוֹ וּלְכָל-בָּנֶיהָ וּבְנוֹתֶיהָ מָנוֹת וּלְחַנָּה יִתֵּן מָנָה אַחַת אַפָּיִם כִּי אֶת-חַנָּה אָהֵב וַה´ סָגַר רַחְמָהּ..." המעמד המשפחתי הזה,אבא באמצע מחלק לכולם והפנים מאירות והעטיפות מרשרשות וברקע,שחור וקודר וחרישי מאיים הצל... קב"ה מתווה לכל אחד דרך. "בעיתה אחישנה"-כשיגיע הזמן הוא יזרז את ההליכים... בינתיי,תסתכל על החיים כמו ילד סקרן, תהנה להיות ולחוות ולהכיר. פשוט לא עושה מזה עניין. תלך בדרכך, עם אמונה וסקרנות והרבה חופש בחירה.

kiss 18

New member
../images/Emo24.gif

רוצה להתחתן? תאמין לי שגם אני (אנחנו), נכון אתה יותר זמן בעסק, והלוואי ויכלתי לעזור, אם אם הייתי עושה זאת בשימחה! אבל הישועה ממנו לא תגיע... ואולי לפעמים מתגנבת לך מחשבה שאין לך סיכוי להשיג את מבוקשך, אם כן, רוב הסיכויים שלא תשיג אותו. אבל אם תאמין בעצמך, אפילו קצת, תוכל להשיג כל מה שתרצה... אתה באמת נשמע קצת עצוב, ואני מנסה לתת לך קצת פוש...תתעודד חייב להיות בסדר! הייה אופטימי, האמן בעצמך, ושמור על חיוך! אני שולחת לך ממני, שק מלא אופטימיות שמחה וחיוכים...

דרוmי

New member
תאמין תמיד.אבל תמיד

שהכל לטובה.וכשיגיע הזמן זה יתאחר אפילו לא שניה אחת יותר.ותהנה מהרווקות.כי אם כשאתה רווק אתה אוכל תלב עלזה שאתה עדין לא נשוי.אז אתה לא נהנה וסתם מתענה.וגם כשתיהיה נשוי יהיה את העול.ותתגעגע לרווקות..בקיצר.תנצל את מה שיש ומכל מצב תוציא תמיטב!ושיתימצא את זיווגך בקרוב.אמן

רוי6לי

New member
אתה..

נשמע נואש??לא כך צריך..תרים את הראש..ותמשיך לצעוד בגאון..כך הם חייך הטובים ביותר ב ש ב י ל ך...אל תדאג..ה` כבר ידאג למיועדת שתגיע בדיוק בזמן המתאים...ואז תגיד..פחח איזה דפוק אני למה ככה נלחצתי והתיאשתי..זה היה הכי טוב והכי שוה....;-) בעז`ה!!

לצערינו,

אין אפשרות טכנית לעזור, אבל בהחלט יש הרבה מקום להקשיב, לשאול, לענות, לשמח ולהתחלק יחד במצב בו כולנו נמצאים. אתה מוזמן לקחת חלק ולראות שכבר יהיה לך יותר קל. וכמובן, מסתובבת כאן שמועה ש - 40 יום בפורום וכבר משתדכים

דרוmי

New member
וואלה?

כנראה שמנהלי הפורום גרים קרוב לכותל!/tapuzforum/images/emo8.gif

דרוmי

New member
אם לא ליד הכותל

זה חייב להיות בירושלים.אין הסבר אחר..

היי, שמעת על מישהו שלא רוצה להתחתן?

תאמין, תתפלל, תתחנן, תבקש מה` בסוף זה מגיעה. זה רק עינין של תיזמון... העיקר שמור על אופטימיות, ותהנה ממה שיש בלי לאבד תקוה. וכמובן, שתתענין אצל חברים או משפחה אולי יש להם מישהי מתאימה להכיר לך. סוג של השתדלות.... בהצלוחה אנחנו כאן איתך באותה סירה!

Corall

New member
הייתי שולחת אותך ל..

לציטוט הנבחר שלך. /tapuzforum/images/emo6.gif

פשוT אJי

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo204.gif פרח ופרפר ../images/Emo204.gif../images/Emo141.gif

איש אחד ביקש מה' פרח ופרפר. אבל ה' נתן קקטוס... ותולעת... חלף זמן והוא בא לבדוק, ולהפתעתו הרבה הוא ראה שהקקטוס הוציא פרח מקסים... והתועלת הפכה לפרפר משגע. דרכו של ה' היא טובה,גם אם נדמה לנו שלא. אם ביקשת משהו וקיבלת משהו אחר- סמוך עליו !! הוא יודע מה אתה צריך ברגע זה, זה לא בהכרח מה שאתה מאחל לעצמך אבל לחלוטין זה מה שאתה צריך !! אם לא קיבלת את משאלותיך בצורה בה ביקשת אותם על תהיה ממורמר או מיואש כי, כי הקוץ של היום עשוי להיות הפרח של מחר הרבה הצלחה, ושבקרוב בקרוב יתמלאו חייך בפרחים ופרפרים לרוב...

מקסים!

אני מכירה את המשל הזה, וכבר קראתי אותו מליון פעם, וכל פעם זה מפעים אותי מחדש ונותן לי כוחות. תודה.

היי,

א.תצא לשידוכים,ב.תפסיק לברר,ג.תאמין שהכל מלמעלה...וכל לטובה..מנסיון אחת שבטלה יומיים אחרי אירוסין...צריך רק אמונה!

דרוmי

New member
תפסיק לברר?

איך זה קשור בדיוק..?כאילו תצא עם כל מה שזז.לא משנה איך נראת...לא משנה אם מתאימה?

למעלה