מותק,החתונה שלי כבר מתוכננת לפרטי פרטים...
רשימת האורחים,מקום,תזמורת,מה ינגנו בסיבוב הראשון,מה בשני ומה בשלישי. אני כבר יודעת מי יכובד בברכה ראשונה,מי בשני'ה וכו´. כמעט סגור לי מי יערוך את החופה {אבל מוכנה להתפשר.} אני גם יודעת לאן אני אלך לעלות לתורה בשבת כלה שלי. בשבת שאח"כ אני אבוא איתו לעליה לתורה שלו. אני גם די יודעת מה יהיה הסיווג של הבחור וברור לי שאני ואמא שלו נהיה חברות ממש טובות רק הפרצוף שלו עוד בגדר נעלם... דווקא לא מזמן למדתי עם מישהי למבחן והחלק הזה עלה לי בראש: "וְעָלָה הָאִישׁ הַהוּא מֵעִירוֹ מִיָּמִים יָמִימָה לְהִשְׁתַּחֲוֹת וְלִזְבֹּחַ לַה´ צְבָאוֹת בְּשִׁלֹה וְשָׁם שְׁנֵי בְנֵי-עֵלִי חָפְנִי וּפִנְחָס כֹּהֲנִים לַה´ וַיְהִי הַיּוֹם וַיִּזְבַּח אֶלְקָנָה וְנָתַן לִפְנִנָּה אִשְׁתּוֹ וּלְכָל-בָּנֶיהָ וּבְנוֹתֶיהָ מָנוֹת וּלְחַנָּה יִתֵּן מָנָה אַחַת אַפָּיִם כִּי אֶת-חַנָּה אָהֵב וַה´ סָגַר רַחְמָהּ..." המעמד המשפחתי הזה,אבא באמצע מחלק לכולם והפנים מאירות והעטיפות מרשרשות וברקע,שחור וקודר וחרישי מאיים הצל... קב"ה מתווה לכל אחד דרך. "בעיתה אחישנה"-כשיגיע הזמן הוא יזרז את ההליכים... בינתיי,תסתכל על החיים כמו ילד סקרן, תהנה להיות ולחוות ולהכיר. פשוט לא עושה מזה עניין. תלך בדרכך, עם אמונה וסקרנות והרבה חופש בחירה.