שלום אממ...

התמימה

New member
שלום אממ...

אני אממ... יש לי בעיה קטנה... כבר הרבה זמן שכל פעם שיש לי פיפי אז השרירים שלי לא מחזיקים מעמד והוא דולף... זה ממש מביך... בקיצור האם הרפואה המשלימה יכולה להציע לי משהו לפתירת הבעיה?

בטח שכן!

גשי למטפל ברפואה סינית דיקור או שיאצו. ככל שתקדימי לגשת לטיפול כך הריפוי יהיה מהיר ויעיל יותר! בנוסף, תוכלי לשלב פעילות שתחזק את שרירי רצפת האגן שלך כמו יוגה לדוגמא. מקווה שעזרתי.

yoelnd

New member
פאולה

שלום! בעיקרון יש הרבה מה לעשות והיום המודעות לכ עולה, וטוב שכך. שיטת פאולה עובדת על השרירים הטבעתים כולל עיניים, מע' עיכול ושתן. התוצאות אולי לא מיידיות אך לטווח הארוך הן טובות מאוד. תרגיל מידי: כשאת מטילה שתן עשי 3 שניות, עצרי 3 שניות ושחררי וחוזר.... ומפעם לפעם עלי את זמן ההפסקה ושחקי עם הזמנים לתת 2 שניות להחזיק 6 שניות לתת 4 שניות ולהחזיק 1 שניה וכד'. ישנם גם תוספי מזון אך חסרים פרטים מינימליים ור לאחר ראיון אצל מטפל רב תחומי ניתן להתיחס לאלייך בצורה אינדוודואלית. האם את אחרי לידה, גילך? פ"ג? וסוג ועוד... רק בריאות ובהצלחה!

שיטת פאולה ידועה כטובה מאוד לחיזוק

השרירים הטבעתיים, שבינהם נמצאים גם סוגרי-השתן. אני ממליץ לחפש מורה לשיטה, ולהשקיע בתרגול בבית! בנוסף, וחשוב מאוד, לפנות לרופא ולבדוק אם אין כאן בעיה מערכתית כלשהי, המפריעה לשרירים לעבוד נכון.

למעלה