שלום.. אממ

kvsk1989

New member
שלום.. אממ

בזמן האחרון אני מרגיש שהבת זוג שלי יותר מידי יבשה אליי תמיד מנסה לתקן איפה שלא צריך ,זה נראה כאילו היא תמיד מחפשת על מה לריב... אני תמיד זה שיוזם ,ומתקשר והיא נשארת ייבשה ,כאילו אני לא מבין מה המצב איפה אני נמצא! זה אחרי שלא ראיתי אותה כמעט שלוש שבועות.. אני מחפש איפה אני לא בסדר... ,כל הזמן אני נשבר מחדש וכאילו זה מרסק...ומצד שני היא לא עושה כלום, בוקשי הודעה היא שולחת אם בכלל.... לא יודע מה לעשות:(:(:(:(!

להבין את הרמז. שטיח יותר מרגש אותה ממך.

איך קרה שאיבדת אותי?
הבחור לעומת זאת קיבל לגמרי את המסר - הגברת מזלזלת בו, והגיע הזמן לקבל החלטות כואבות.

אולי היא כועסת ממך ומתוסכלת ממך

חשבת על זה? מה עם לדבר איתה על זה בצורה בוגרת שלנסות להבין אולי אתה נותן לה הרבה דברים ומשקיע והכל אבל לא נותן לה את מה שהיא באמת צריכה אם היא עדיין איתך בקשר סימן שיש משהו שם...לא פתור שכן יש לה משהו אלייך והיא אולי מאמינה בך ומחכה שתשתנה תשנה או תעשה משהו אחר, חשוב לדבר ואפילו ללכת להתייעץ עם איש מקצוע אם אתם אוהבים אחד את השני לנסות להבין את הפלונטר אולי היא גם כל כך התרגלה להתייחס אלייך בצורה מסויימת ככה והיא כבר מפחדת לשנות את ההתנהגות שלה כלפייך פן תאבד עניין ורצון להשקיע וכו'..זאת אומרת מפחדת שאם היא לא תיהיה רעה/ מתוסבכת/ לא יודעת מה לא תתייחס אליה ולא תאהב אותה והיא לא תקבל ממך את אותו צומת לב שהיא מקבלת ממך היום גם אם היא לא לחלוטין עונה לצרכייך יש צורך לעשות בירור מעמיק ואם בכל זאת אחרי תקופה מסויימת זמן מסויים שאתה מציב לעצמך אתה רואה שדברים לא נפתרים/ מתפתחים למקום טוב ואתה עדיין אוכל חרא אז תחתוך בהצלחה!! ותעדכן מה קורה

למעלה