שלום אמיר

mikim23

New member
שלום אמיר

אני עובדת בפיתוח בחברת הייטק. לכאורה, אני במצב מעולה, אני עובדת בחברה טובה, מקום העבודה שלי (ביחס להייטק) הוא יחסית מובטח, והתנאים טובים. ככה שאין לי רצון לעזוב. הבעיה? אני כבר 8 שנים בפיתוח, ומתחילה לחשוב שאולי מיציתי את התחום. בחברה אצלנו מסלול הקידום הוא אחד בלבד - לניהול. כל שאר התפקידים הטכנולוגים, לא ניתן להגיע אליהם מהפיתוח ישר. ניהול צוות הוא בעייתי בשבילי. אני פשוט לא חושבת שיש לי הכישורים (אני לא אסרטיבית מספיק) ואני חושבת שזה מה שחושבים עליי גם (מאוד מרוצים מהתפקוד, אבל לא רוצים לקדם אותי) מה עושים במקרה כזה? האם נועדתי להתקע? או שיש דרך לשכנע אותם ואת עצמי?

נקודות להמשך מחשבה

שלום מ. ! אחת משאלות המפתח שכדאי יהיה לך לבדוק היא מהי בדיוק התחושה והמחשבה "שאולי מיצית את התחום". רק את באמת יודעת מה מתחולל בתוכך ונראה לי שזוהי נקודת אחיזה / התחלה. נקודה שנייה - "אני לא מספיק אסרטיבית" האם את מעוניינת לבדוק את עצמך בהיבט זה, להכיר מה גורם לך לתפקוד זה ? לפני מחשבות במושגים של "לשכנע אותם ואת עצמי", זאת אומרת לקבל החלטות, נראה לי שדרך בירור עצמי עמוק יותר תוכלי לקבל תמונה עצמית חדשה שתוביל אותך הלאה. בהזדמנות זאת אני מפנה אותך למאמר שעוסק בתחושת התקיעות ובשאלות של המשך "הקידום". מקווה שהייתי לעזר, יום טוב אמיר דרור

האם במקום העבודה שלך יש קורסים?

אם לניהול לא תקודמי אולי איזה קורס יכול לעזור לך להגיע לתפקידים הטכנולוגיים (לא ממש הבנתי למה הכוונה). אני גם לפני מס' חדשים עברתי מתחום שהייתי תקוע בו למשהו יותר "טכנולוגי" ומתקדם גם משום שלמדתי בבית את הדבר המתקדם וגם משום שלא הפסקתי לנדנד לבוסים ולהזכיר בכל הזדמנות שאני סתם תקוע עם אותן החארטות כבר שנים רבות. לדעניותי, לקיחת קורסים עשויה לאותת שכוונותייך רציניות.

למעלה