שלום אמיר

שלום אמיר

אשמח מאד אם אפשר יהיה טיפה להרחיב את מה שנסית לפתוח אתמול. לצורך הדיון אני מביאה את המסר הרלבנטי: "את אומרת שאת פותחת בשאלות. האם גילית מהי הדרך בה השאלות מופיעות אצלך ? האם את רגישה לתחומים מסויימים ? האם שאלה מולידה שאלה ? וכך הלאה. הסיבה ששאלתי אותך לגבי יכולות ייחודיות היא שניתן לזהות יכולות ייחודיות וללכת איתן לתחומי עשייה אחרים ושם לפעול מתוך בסיס הכוח האישי. יש לי הרבה דוגמאות לתהליכים כאלה שהביאו לפריצת דרך ואז את לא נופלת לעבודה אפורה ושוחקת אלא הולכת הלאה ויכולה גם לצמוח אמיר" ראשית, התחום שבו אני עוסקת בעיקר זהו תחום החברתי. עיניין אותי לדעת מדוע שאלת על דרך הגעת השאלות אצלי. וכן אשמח אם תוכל לתת לי דוגמה לתהליכים שעליהם דברת. המון תודה. באה לפעמים.

כלים לפריצת דרך

את סיפרת על כך שכוחות שוק הבימוי כפו עליך לעבור לתחום עבודה אחר, ושתחום העבודה עליו הגעת אינו מלבב. זאת אומרת שאם היית יכולה להעתיק את היכולות הייחודיות שלך, שבאו לידי ביטוי בבימוי לתחום שהיה מאפשר לך ביטוי עצמי מלא היית שמחה. וכאשר שאלתי על הדרך בה את פועלת בבימוי העדת שראשית את מעלה שאלות. להעלות שאלות זאת מיומנות שמשלבת הקשבה, סקרנות, רגישות, יכולת קליטה בין השיטין, בהירות חשיבתית ותבלינים אישיים נוספים. זאת אומרת שכדי לזהות להיכן נכון לך להעתיק את העוצמה שלך נדרש תהליך לא מסובך של ניתוח ויצירת טווח חדש של תחומי עיסוק בהם תחומים אלה יכולים לבוא לידי ביטוי. הסברתי מספיק ? לפעמים אדם יכול לעשות זאת לבד ולפעמים הוא צריך שמישהו יקשיב ויעזור לו להגדיר ולנסח את עצמו מחדש. באמת צריך לתת דוגמה ? או יותר חשוב להתמקד בך. אני חושב שמדובר בכלים לפריצת דרך שאינם בשמיים. אשמח להיות לך לעזר, אמיר דרור

הדבר הראשון שלי כתגובה זה

WOW אחד גדול. נתת לי פה המון חומר למחשבה. צריכה להפנים ולהתעמק עם הדברים. אני מבקשת לישון על זה קצת. המון תודה בינתיים. אחזור עם תובנות חדשות בהקדם. באה לפעמים.

למעלה