שלום איריס

שלום איריס

אני ואחותי בנתק מוחלט מאז הוריי נפטרו. הסיכסוך הינו לאו דוקא על רקע ירושה אלא על רקע אישי.למרות הכל ולאור העובדה שהוריי לא בחיים ראיתי לנכון לבחון אפשרות כן לגשר ולהתפייס עם אחותי.האם יש גישור בתוך המשפחה? למי עליי לפנות לעזרה?

שילה1

New member
אני לא איריס,ובכל זאת אענה לך.

יש כמובן גישור במשפחה,וכן במקרה שציינת. פונים למגשר העוסק בנושא,ששמעת עליו/קראת עליו המלצות מתאימות. מציעה לך לקרוא קצת על גישור,וכך תבין יותר התהליך.שיהיה בהצלחה.

מצטרפת לשילה.

מאחלת לך הצלחה רבה בפתירת המחלוקת עם אחותך. אני מקווה שצליחו לגשר על הפערים. פרט להמלצות ממכרים, תוכל אף למצוא פרטים על מגשר משפחתי מאתרים שונים באינטרנט.

חגי סרי

New member
למרבה הצער גם אני לא איריס ובכל זאת

אני מבין שאתה מדבר על סכסוך שהוא רגשי במהותו. ו.. כן בהחלט יש גישור בתוך המשפחה. אמנם רוב המגשרים הם מגשרים "פראקטיים" דהיינו מביאים לסיום סכסוך ספציפי על נושא מסוים או שורת נושאים מוגדרים. יחד עם זאת ישנם מגשרים "טיפוליים" יותר באופים ובעיסוקם הגישורי (שכן גישור ישנו בכל מקום שבו ישנו קונפליקט )ואלה עוסקים בסכסוכים שהם לאו דוקא "פראקטיים" אלא יותר מהסוג שנדמה לי שאתה מכוון אליו. יש גם מרכזים כאלה ואני מכיר אחד כזה (בשל מגבלות פרסום פה שאני יודע שיעיפו אותי אני לא יכול להגיד לך אבל תוכל לפנות אלי במסר אישי). כמו כן יש מרכזי הדרכה ובתי ספר לגישור (שהם גם מרכזים בהם נעשים גישורים מסוגים שונים ובטכניקות שונות) שם תוכל להתיעץ. זה אולי לא אתי מה שאני אומר לך אבל אתה לא חייב לפנות דווקא למגשר.יש פסיכולוגים שמתמחים בטיפולים משפחתיים ויש גם עובדים סוציאליים שמתמחים בכגון אלה. בהצלחה אל תתיאש!

chezy55555

New member
טיפ

ביום הולדתה קנה לה מתנה יפה שהיא אוהבת ושלח עם שליח תמסור לה שאתה אוהב אותה ובכל מקרה היא תשאר אחותך , אף אחד לא יכול להשאר אדיש למתנה שהיא מרגשת ואם תצליח תרום תרומה צנועה לילדים בסיכון בהצלחה

סוזן7

New member
מידע אודות גישור במשפחה ורשימת מגשרים מוסמכים

שלום לך, תמצא רשימת מגשרים במשפחה, מגשרים בעלי רקע גם בטיפול במשפחה, באתר של האגודה הישראלית לטיפול במשפחה: www. mishpaha.org.il גישור במשפחה כולל נושאים רבים - תוכל לקרוא על כך באתר שלי. בכל אופן, המקרה שלך בהחלט מתאים - אם, כמובן, לאחותך רצון לשפר את מערכת היחסים שלכם. בהצלחה, ד"ר סוזן זיידל

למעלה