שלום - איפה כולם?

ravithe

New member
שלום - איפה כולם?

האמת שהתחלתי להשתעמם בהתכתבויות עם עצמי... מה דעתכם- יש סיכוי לשיפור או שמרימים ידיים? רווית (שעדיין אוהבת את השירים של נורית מאוד....)

דג קדוש

New member
אני פה. אבל אני לא כותב לאחרונה

וזאת מכיוון שהפורום הזה לא מתרומם. דברתי עם חברי הטוב שהוא גם מנהל הפורום, שהתנהלותו בעניין הזה משתקפת כאילו ניהול הפורום הזה הוא לא יותר מאשר נטל עליו (ההודעה האחרונה שמוטי כתב כאן הייתה לפני כמעט שבוע). את עושה כאן מאמצים גדולים כדי להחיות את העניין, עד לא מזמן גם אני עשיתי... אבל כל עוד ההתנהלות הזאת תמשך הפורום לא ימשיך לשומקום. בעבר אני זה שהתקשר למנהל של נורית במה שקשור לאירוח שלה בפורום, כשבשיחה איתה פנים אל פנים היא הביעה עניין... שומדבר לא נעשה ואין נוכחות, אין מוטיבציה ואין כלום. אולי מוטי יענה לנו כאן למה כל זה, ולמה בעצם הוא מתעקש להמשיך לנהל את הפורום!

REDbloodedMAN

New member
מממ כמה דברים

:) א. אני לא מתעקש לנהל את הפורום, התנדבתי לתפקיד...אתה יכול להחליף אותי אם אתה מעוניין, בשמחה, להזכיר גם אני דיי עסוק במשך היום בצבא. ב. אני לא ממש מצליח לחשוב על דרכים לעורר את הפורום, במיוחד שביום יום כמעט ואין מה לדבר על נורית כי החידושים וכותרות היא לא ממש מייצרת, אז אתם מוזמנים להמשיך ולהציע, ג.לגבי האירוח אני קצת מרגיש שאין עיניין מצד נורית יותר מידי לגבי הפורום בגלל שהוא יחסית קטן ואין בו הרבה גולשים (דבר שהיא הזכירה בשיחה איתה). אז אהמממ :p אם יש לאנשים פה (אם הם פה
) רעיונות אני מבטיח לרתום את עצמי ולנסות לשפר את המצב...

bigblabla

New member
:) דווקא בחודש הקודם היה נראה

שהפורום קצת מצמיח אוכלוסיה... מי שיוצא לו ללכת להופעות של נורית מידי פעם, אל תשכחו לספר לחברים על הפורום הקט של נורית בתפוז. האמת שבאמת קצת קשה לאור העובדה שלאחרונה אין יותר מידי דברים חדשים - אבל אני לא חושב שצריך להרים ידיים.

ravithe

New member
טוב

כולם רוצים ולא ממש יודעים איך... אני מבטיחה להשתדל להכנס לפורום ולהשתתף. בנוסף, חשבתי על כמה רעיונות: 1. כל שבוע מישהו מאתנו ינהל בפועל ויעלה נושאים, חידות וכו'... (כשכמובן שמוטי הוא מנהל העל) 2. להכריז על מבצע מסוים ולבקש מהנהלת הפורומים לפרסם או בכל הפורומים (נניח זוג כרטיסים להופעה, במידה וההפקה תשתף פעולה) 3. להעלות פינות שבועיות קבועות, בדומה לשיר השבוע. למשל פינת פרשנות לשיר. בכל שבוע נבחר שיר ראוי וננסה להתייחס לתוכנו, בדומה לדיון על 'סוס מעץ'. אפשר גם פינת מוזיקה ישראלית בה נתייחס לחדשות מוזיקליות מהארץ וכו'... מה דעתכם? יש עוד רעיונות?

למעלה