שלום אילנה

ערן קו

New member
שלום אילנה

מה קורא אם שני העם התיפול עוזר לשני הוא לא אני מקוה מאוד שכן זה עוזר

mazy

New member
שני השתחררה מבי"ח

ועומדת להתחיל את הטיפול החדש. נחזיק לה אצבעות

שביק

New member
מזי היקרה, מה שלום הבן יקיר שלך?

מקוה שהוא מרגיש טוב וגם את. האם התאוששת? שבוע טוב שביק

mazy

New member
שביק היקרה../images/Emo24.gif

בני בסדר, תודה לאל. קיבלנו לא מזמן המלצה לטיפול ב- orap , אבל בשלב הזה אנו חשים שאין צורך בטיפול תרופתי (מקווה שגם לא נזדקק). הסברתי לבני (ע"פ עצתך ועל כך אני מודה לך בחום) שאין זה מחייב שיקבל טיפול תרופתי, במיוחד אם הטיקים שלו לא חמורים. תרופות תמיד אפשר לקחת. בני קיבל זאת ומאד נרגע. מקווה שהכל ימשיך לזרום על מי מנוחות. באשר לי, היה לי סוף שבוע של מנוחה (עד כמה שניתן), ואני מתאוששת. תודה על ההתעניינות, מקווה שאוכל להגיע למפגש ביום שישי.

שביק

New member
לערן היקר, המפגש לא לילדים, רק

למבוגרים ולבוגרים. לילדים ישנם ויהיו מפגשים במועדים אחרים, לא בעתות לימודים. רק בחופשות. אז ניתראה בפעם אחרת. לילה טוב שביק

שביק

New member
לאילנה של שני שלום רב,

מצטערת שלא אפגוש אותך ביום שני ביום עיון. מה שחשוב באמת, ששני בבית!
ואני מקוה שמצבה טוב. אנא, שמרי על קשר. ד"ש חמה לשני המקסימה
ממני שביק

יום עיון

בין לבין המשחק איזה יון עיון יש ביום שני הקרוב? נתראה בשישי או אפילו לפני כן בהצלחה למכבי משה

שביק

New member
למשה היקר, הוזמנתי ליום עיון המיועד

לרופאים. מדי פעם אני מוזמנת לימי עיון המיועדים לרופאים כאשר הנושאים מענינים מההיבטים הנוירולוגים או הפסיכיאטרים. לעתים אני מוזמנת כחלק מקהל ולעתים מנגד - כלומר כמרצה. הפעם אני אורחת מטעם יוזמי יום העיון. מאחלת ניצחון!!! הצלחה!!! והכי חשוב - שבוע טוב ואבי גאזונט (העיקר הבריאות).

sun shan

New member
שני בבית למנוחה קצרה מהאישפוז.

תודה על ההתענינות. שני אמורה לחזור לאישפוז בשבוע הבא ברגע שיתחיל הטיפול החדשני. הטיפול יתבצע בבי"ח שניידר, לפחות בהתחלה כדי לקיימו בפיקוח רפואי צמוד. אני אעדכן אתכם במהלכו.

ב-הצלחה לשני מכל ה../images/Emo23.gifבטיפול החדש.

בנסיון הטיפול החדש שבזכותה של אילנה המקסימה הועדה הזאת אושרה. בהצלחה ענקית מאוד לשני, על ההרגשה הכללית, הכיף להיות בבית והחזרה לבית חולים לאשפוז על מנת לקבל טיפול יעיל וטוב עם צוות של רופאים מקסים , עם תמיכה ואהבה מלאה מהמשפחה שלה, ואני את האהבה כלפיה ראיתי בעינים שלי. בהצלחה שנוקה, גם אני אוהבת אותך, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.

למעלה