שלום אחים

שלום אחים

קוראים לי עומר והסיפור שלי הוא כזה אני בא במבית מעורב אבי חצי עיראקי חצי יקה ואמי פולניה . לאורך השנים גדלתי עם שאלת זהות שהלכה עימי זמן רב. ההשאלה התגברה עקב רדיפה עדתית שעברתי בילדותי סביב חלק ממוצאי ( היקה) עם השנים מצאתי את הזהות שלי במימונה ובהגדרה החדשה שלי. אם הסיפור שלי מדבר אליכם או שעברתם חוויה דומה אתם מוזמנים לשתף אותי ולהפיץ את הבלוג שלי בין חבריכם.http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mimua2006 שלכם עומר

העמדה שלי במקרים כאלה ../images/Emo26.gif

א. אדם אמור להיות גאה במוצאו ובמורשתו, מה שלא יגידו אחרים. גם אם רודפים אותו כיהודי, הוא אמור להיות גאה כיהודי, ואם רודפים אותו כערבי עליו להיות גאה כערבי, ואם רודפים אותו כסיני עליו להיות גאה כסיני, ואם רודפים אותו כרוסי, עליו להיות גאה כרוסי, וכנ"ל לגבי כל עדה ללא יוצאת מן הכלל. ב. אדם ממוצא מעורב צריך להיות מאושר פי שניים או פי שלושה (תלוי כמה ארצות מוצא היו לאבותיו). הוא פשוט אמור לחבר ביחד את כל הגאוות עליהן דיברתי ב-א'! אתה אמור להיות גאה כעירקי + גאה כ"יקה" + גאה כפולני! אין פה שום סתירה, ואין פה שום "בעית זהות", אלא פעולת חיבור רגילה, ופשוט יש לך מזל שיש לך יותר מאשר לאחרים! מה יכול להיות יותר פשוט? וכל הכבוד לך שאתה מתעמק במורשת שלך, לפחות בחלק ממנה.

למעלה