שלום אחיותי- הצילו!

hellotoeveryone

New member
שלום אחיותי- הצילו!

שלום לכולן, תביטו אני מרגישה שאני משתגעת! בן משפחה יוצא עם בחורה שנראה לכולנו (ללא תאום ביננו) שהיא רוצה את כספו ואת מימונו. עד עתה היא אמרה שלקחה גלולות. כעת היא הודיעה לו שעקב גילה (32 בסה"כ) היא מבקשת להפסיק לקחת גלולות ושהוא ישתמש בקונדום. אני נכנסתי ללחץ כי אני יודעת שאנו הנשים לוקחות אחריות על גופנו. מוזר בעיני שאשה מטילה את האחריות על הגבר. נראה לי שהיא מתכננת להכנס להריון ממנו. כך יהיה לה קל, היא תגיד שהדבר היה באחריותו (נושא הקונדום וכד') ולא ניתן יהיה להאשימה בגניבת זרע. אז ככה, מה אתן חושבות? האם מקובל עליכן שאשה תחליט ככה סתם להפסיק לקחת גלולות? זה סביר? האם נראה לכן שיש כאן "קשירת קשר" או שסתם השתגעתי. אשמח לשמוע דעותיכן. האם יש מאמר מדעי בנושא גלולות ואחריות? תודה!

נראה לי לגיטימי לחלוטין

בתור בת 33 שלא לוקחת גלולות ומקפידה על שימוש בקונדומים - זה מה שיש ושיתמודד. שיחליט אם הוא מוכן או לא.

טוב. אני מרגישה שאני צריכה לפרט קצת יותר:

אנימאמינה בזכות האישה על גופה. מי קבע שהאישה צריכה להיות אחראית למניעת ההריון? למה נערות, בחורות ונשים ממלאות את עצמן (כביכול מבחירה) בהורמונים, משנות את סדרי הטבע של הגוף שלהן רק כי מישהו הפיל עליהן את האחריות הזו??? לדעתי אין פה ממש בחירה. ברור לכל נערה שרוצה להתחיל להזדיין שהיא צריכה לקחת גלולות. למה? הרי קונדום מגן עליה מעוד דברים מלבד ההריון. אז מהמקום הזה - נראה לי סביר שאישה בת 32 תחליט להפסיק לקחת גלולות. בכל גיל זה סביר בעיני. לגבי קשירת קשר - נו באמת! אם אני מבינה נכון מדובר על בחור או גבר שמודע למעשיו, הוא בגיר, הוא לא לוקה בפיגור שכלי או מוגבלות מחשבתית חריפה אחרת. מה זה עניינך? מאיפה מגיעה התעוזה לנסות לחנך את העולם? מה, הוא לא יודע שסקס מוביל לתינוקות? הוא יודע. אז שיקח אחריות ויקבל את ההחלטות שהוא רוצה. ואולי הוא רוצה לחלוק איתה את כספו וחייו? אולי הוא רוצה להיות אבא של ילדיה? ולגבי המשפט האחרון על מאמרים מדעיים על גלולות ואחריות - פשוט
מה יש פה לחקור? האם נשים שלא נוטלות גלולות הן פחות אחראיות? יש להן יותר טעויות בעבודה? הן נוהגות בצורה פחות זהירה? משתמשות בכלי מטבח מפח או פלסטיק בלבד, כדי לא לשבור? אני בקושי מחזיקה את עצמי שלא לבחור באחת מהשאלות האלה כנושא ל M.A שלי.

the evil 1

New member
אני לא מאמינה ב"גנבת זרע"

שני בני הזוג צריכים להיות אחראיים, בעייה שלו שלא השתמש בקונדום.

pooshkash

New member
,גניבת זרע"??? למה זה דומה? כנסו...

הטענה המטופשת כאילו האחריות מתחלקת בין שני בני הזוג במקרה של הריון בלתי רצוי - הינה מטומטמת לחלוטין והיא נובעת מפילוסופיה "פמיניסטית" משונה. למה הדבר דומה: אם אדם יניח כסף מזומן ברחוב, מתוך הנחה כי לכשישוב הכסף ימתין לו - מתוך בטחון שבני אדם הם ישרי דרך - יש להניח שתהיה לו אכזבה גדולה. אשה שתניח שהגבר ידאג לאמצעי מניעה, או יבטיח לה שיבצע משגל נסוג וכיו"ב - היא, בעקרון, כמו אותו אדם שהשאיר את כספו ברחוב... אשה!! סימכי רק על עצמך - אם אינך מעונינת להיכנס להריון!!!

zukik

New member
יתכן מאוד שאת צודקת

כך יותר קל יהיה לה ללכוד אותו בעזרת מזונות או אולי להתחתן איתה אם הם היו נשואים היא גם היתה אומרת לו אותו דבר ?? אם התשובה לא זהה אז כנראה שאת צודקת ......

למעלה