שלום אורלי

amirgoo

New member
שלום אורלי

קראתי קצת את התגובות שכתבת לאנשים. רציתי להגיד לך שמאוד התרשמתי מהגישה שלך ומהרצון שלך לעזור לאנשים. תודה! :) אמיר

amirgoo

New member
את יודעת...

כתבתי קודם את ההודעה ואז חשבתי שאולי כדאי לי להתייעץ איתך בקשר למשהו. אני אשמח לקבל תגובות גם מאנשים אחרים... איך אני יכול למצוא אהבה? אני בן 17, סיימתי י"א לא מזמן, ואני רוצה להיות מאוהב, אני ממש רוצה! אני רוצה שמישהי תהיי מאוהבת בי. זה קורה בעיקר בלילה כשאני בבית ולפני שאני נרדם אני חושב על כמה שהייתי רוצה לחבק עכשיו מישהי, לנשק אותה, לגעת בה, ללטף אותה, להריח אותה ולהיות מאוהב. אבל אחר כך בחוץ אני פוחד להתחיל עם בנות ואז אני לא עושה את זה הרבה.. העניין הוא שאף פעם לא הייתה לי חברה ולא הייתי מאוהב, לא התנשקתי אף פעם, ואני לא רוצה לעשות את זה סתם, וזה פחות מעניין אותי- אני רוצה את ההרגשה. תודה בכל מקרה על המקום לשתף... :) אמיר

בוקר טוב אמיר

תודה על הברכות המחמאות והמילים המדהימות בקשר לאהבה גדולה לצערי למדתי את זה על בשרי זה נשמע כמו קלישאה אחת גדולה אבל זה נכון חשבתי שאני מאוהבת מספר פעם וכל הפעמים האלו טפחו לי בפנים ברגע שהחלטתי שלא לחפש את זה ולאהוב את עצמי אהבה גדולה התחלתי לצאת עם עצמי לבד לעשות מסעי שופינג מטורפים בשביל עצמי לקנות לעצמי מתנות להכיר את עצמי מבפנים לעשות קורסים להעשרה(נשבעת לך למדתי קריאה בטארות ויוגה) ברגע שהייתי שלמה עם מה שאני הגיעה האהבה הגדולה בחיים ואתה בן 17 צריך אהבת נעורים אהבה של קיץ משהו שיעשה אותך קופצני משתולל חמוד עליז ושמח צא בלה ובלי בושה תהיה חצוף תהיה נועז תעשה כל מה שעולה לך בראש אתה לא צריך לעשות חשבון אלא לעצמך בלבד בלי לעבור גבולות ולחשוב על ההגיון אבל לעשות כיף והרבה דרך ? כל דרך טובה להכיר אנשים אינטרנט משחקים און ליין חוף הים קניון ריקודי עם בריכה מליון מקומות לפעמים , מה לפעמים? זה בדרך כלל מתחת לאף שלך במקום היחיד שלא תחפש בו... השכונה הכיתה החברות מכיתה א' הן הפוטנציאל

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך בכל מילה... גם אני בגילך (17) והרגשתי אותו דבר כמוך בדיוק וברגע שהפסקתי לחפש זה הגיע שיהיה לך בהצלחה ותהנה!

itai 20

New member
יש גישה פילוסופית שאומרת...

כדי להגיד אני אוהב אותך למד קודם להגיד "אני"... אומרים שאחרי שאתה שלם עם עצמך ומודע לכך שאתה יכול לחיות לבד ולא חייב להיות בקשר (ותאמין לי יש אנשים שחיים מקשר לקשר פשוט עצוב) אז אתה באמת מוכן לאהבה. זה מה שאורלי ניסתה להגיד לך אני חושב :]

למעלה