שלום.. אוקיי

שלום.. אוקיי

אז ככה... הרבה זמן לא רשמתי פה... ו.. הולך להיות לי מבחן לחגורה שחורה.. אצלנו בשיטה יש מבחן קרבות... ואני ממש ממש ממש ממש גרוע בקרבות והביטחון העצמי שלי נמוך בקשר לקרבות בתרגילים אני טוב.. אבל שזה מגיע לקרבות הביטחון שלי יורד לקרקע... מה אני יכול לעשות.??

deep ocean

New member
הממממ ../images/Emo140.gif

אם יש לך מבחן לחגורה שחורה (פששש
) כנראה שאתה כן טוב בקרבות. לא?! אולי זה רק מחשבות בתוכך שאומרות לך שאתה ממש גרוע בקרבות? האם כאשר אתה עושה קרבות בשיעורים אתה גם מרגיש גרוע? אם לא, אז אולי כדאי לעבוד על לראות את המבחן באופן אחר?

לא.. אני פשוט...

אני פשוט ש-ו-נ-א ... קרבות שונא זה לא המילה המילה היא מתעב.... אבל... לא יודע... שונא את זה... חחח כבר הבהרתי את זה... בתרגילים אני טוב... אבל קרבות אני שונא.. ואני לא יודע מה לעשות עם זה אני לא יכול לפגוע אני מגיע מילימטר מהבחור שאיתו אני עושה קרב... ו... לא פוגע.. לא אוהב לפגוע..

alon_o

New member
פתרון קסם

אין לי
. דבר עם המורה שלך והסבר לו את הבעיה. עכשיו...למה אתה לא אוהב לפגוע? מה הבעיה שלך עם זה? אתה מגיע לעמדה שבה אתה יכול לשלוח מכה שתפגע ו...מה קורה אז? מה קורה בפנים, בראש ובלב אני מתכוון.

MEIMIS

New member
אני שולח את המכה...

אבל... עוצר מילימטר לפני שאני פוגע

deep ocean

New member
אבל קרבות אימון זה לא קרב אמיתי

אתה לא פוצע את מי שעושה איתך קרב. או שאני לא מבינה איך זה הולך אצלכם...

KEiN

New member
זו גם הבעיה שלי ../images/Emo13.gif

רק שאני חגורה צהובה
בכל מיקרה- תישן הרבה לפניי, תמדוט, ותזרום- אם ירצה הזמן- תעבור את המבחן, אם לא אז תעשה עוד מבחן, מה שלא הורג מחשל {אז תיזהר שלא למות שמה
} יאללה ביי! אגב- איך להכות מישהו מתקשר ללחיות בהרמוניה??

deep ocean

New member
הממממ

"פורום ``לחיות בהרמוניה`` עוסק בין היתר במדיטציה, מעברים קסומים, בריאות, הילינג, אמנות היכולת, אמנות הריפוי, אמנות הלחימה, אמנות הלמידה, אמנות ההדרכה, אושר, מציאת ה``טאו`` וכל מה שעוזר לנו לחיות בהרמוניה..." אם אתה בהרמוניה עם היקום, אתה מראש לא נקלע למצב של קרב. אם אתה כבר נקלע למצב של תקיפה, ואתה הרמוני עם הפרטנר, אתה תגרום לפרטנר לוותר על הרצון לקרב, ואם לא, אז תצליח להסיט את האגרוף ממך למשל. להיות הרמוני עם היקום להיות הרמוני עם עצמך להיות הרמוני עם הפרטנר מאד קשור. ואגב, הוא עושה מבחן לחגורה שחורה. הוא לא מכה מישהו בשביל להכאיב לו או משהו כזה.

למעלה