שלום אודי

meital zakay

New member
כתב מעניין....

שלום! צירפתי את כתב היד של חברה טובה שלי שרוצה שננתח אותו אשמח אם תעזרו לי בזה, ולאודי היקר אשמח לקבל חוות דעתך תודה רבה !

meital zakay

New member
טעות בקובץ כתב היד....

רצ"ב הכתב הנכון. אפרופו , אף אחד לא מתייחס לכתב הקודם שלחתי ? אודי?

meital zakay

New member
לאודי ....

אולי כדאי שאני יעשה קצת סדר בבלגן. אני סטודנטית לגרפולוגיה במכללה למינהל בת"א והכתבים הנ"ל הם במסגרת שעורי הבית והתרגול שקיבלתי. הם של חברים שהסכימו לניתוח כתב היד. אין לי אפשרות לשלוח חתימה שלהם על גבי הכתב כרגע , ולכן הייתי שמחה אם היית עוזר לי / או חברי הפורום בניתוח כתבים אלו. תודה

מצטער אבל אני מרגיש מבולבל כאן

עוד לא ניתחו את שלך ואת כבר מביאה חברה ? או שפיספסתי משהו. בכל אופן, כתבי היד צריכים להיות ברורים יותר, עם הסכמה מפורשת בגוף המכתב, בגודל קובץ מתאים שיכנס למסך ולהדפסה. מרפרוף לא נראה לי שניתן לעשות משהו עם הקיים.

שלום מיטל

כסטודנטית לגרפולוגיה את וחברייך אמורים לעשות את השעורים בכוחות עצמם, לכל היותר לנסות לנתח בפורום ולאחר מכן אם יהיה למישהו בפורום מה להוסיף ולחדש - יוסיף את דברו. לנו כאן אין שום כלים לדעת שאילו אכן כתבי תרגול, ולא כתב יד של 'סתם' מישהו שמתחשק לך לדעת עליו. אי לכך עד שלא תהיה הסכמה מפורשת בגוף המכתב, או הוכחה שאת זו מי שאת ואילו כתבי תרגול, אין לנו דרך לסייע. איזה שנה את ? בשלב ראשון אולי נשמע ממך נתוחון קצר על אחד הכתבים עם דגש על הסבר מהכתב איך הגעת לזה. בידידות אודי.

meital zakay

New member
שלום אודי

אני מסיימת שנה א' מתוך 3 שנים. אנחנו ניתחנו את הכתבים הנ"ל ומה שרציתי לדעת זה אם יש הערות לגביהם ואם יש איזה דברים בולטים בכתבים שאנחנו לא זיהינו. אני אשמח להגיב באופן פעיל לכתבי היד הנשלחים באופן שוטף. לגבי כתבי היד הנ"ל אני אנסה להעביר אותם שוב אם הסכמה של הכותבים. תודה מראש מיטל

ראשית כל ההודעות בנידון לשרשור זה

יופי. אז קדימה, נתחי לנו ממה שאת יודעת את אחד הכתבים שסרקת, עם הסברים מהכתב לפי מה שלמדת, ואנחנו נוסיף את הערותינו לניתוח שלך, איזה יופי נכון ? אני ממתין לניתוח.

למעלה