שלוםם..:)

סטפני191

New member
שלוםם..:)

היי..קוריאם לי סטפני, ולמרות שאני לא רוסיה יש לי כמה חברים שהם עולים חדשים. ידיד קרוב למדי שלי הקדיש לי שיר לפני כמה ימים..הבעיה היא שהשיר ברוסית,ואני לא ממש מבינה רוסית אם בכלל.. הבנתי ממנו שהוא מצפה לתגובה..אני פשוט לא יכולה להגיב כל עוד אני לא יודעת ת'משמעות של השיר... אז אם בבקשה תכלו לעזור לי ולתרגם אותו אני ממש אשמח... Столько дней он не зная правды просто шёл за ней Убивая навсегда свою мечту, но только ту, кого не мог понять Только ту, он и не мог забыть, так может быть Столько раз он пытался всё сказать ей как сейчас Никого не подпуская никогда, слова - вода, и нельзя согреть В своей душе те кусочки льда Не зная боли, не зная слёз Он шёл за ней в неволе у шипов этих роз Аэропорты и города Он проплывал, не зная, собирая в сердце лишь кусочки льда За горами под сводами из снов на куски Не видятся, не слышатся эти мольбы Дикие слёзы. Как быть ? Боли мужской... Не зная боли, не зная слёз Он шёл за ней в неволе у шипов этих роз Аэропорты и города Он проплывал, не зная, собирая в сердце лишь кусочки льда В сердце лишь кусочки льда... В сердце лишь кусочки льда... В сердце лишь кусочки льда... תודה מראש ,סטפני:)

DeAth ScrEaM

New member
אוי.. איזה חמוד..

אני מאוווווווד עייפה, אז לא אתרגם את כל השיר. אבל מדובר בבחור שמאוד אהב מישהי והלך אחריה בעיניים עצומות, וזה עצוב.
משום מה זה הצחיק אותי.. במשפט אחד הרסתי את כל היופי של השיר

סטפני191

New member
מסתבר...

שהוא באמת חמוד! ותודה על התרגום,למרות שרציתי את כל השיר:) אבל צריך ללמוד להסתפק במעט שיש.. ולכן ..תודה!! סטפני

סטפני191

New member
הממ..

האמת שבגלל שאני לא מבינה רוסית כלל וכלל.. אז אני ממש לא יודעת..אבל אתה אמור לדעת,לא? ובכן.. בכל זאת אם הזיכרון שלי לא משחק בי אז כן.. זה השיר:) סטפני

אפשר לשאול שאלה לא כל כך קשורה?

מה המקור שלך? מאיפה השורשים שלך? פשוט בגלל השם ה"לועזי" שלך, זה סיקרן אותי...

סטפני191

New member
אוקי..

אז ככה.. במקור אמא שלי פולניה אבל אבא שלי אמריקאי. אבל אני נולדתי בניו יורק..בגלל זה השם הלועזי. :)

Call up

New member
אהבתי את החתימה שלך...

אם אני לא טועה זה מתוך "שיר השירים"........מגניב....

סטפני191

New member
תודה..

וכן היא באמת משיר השירים.. יפה שעלית על זה.. אגב.."שק לי.." אחלה חתימה. הממ..כנה. וכנות זה טוב... סטפני;)

Call up

New member
מממ...אני לא חושב שאני צריך לכתוב את זה כאן

אבל שיהיה... יש לך קשר אולי......לארז ועינת שמרלינג.....????

סטפני191

New member
כןןןן!!!

סתםם.. האמת שלא. בעצם לא שידוע לי.. כי זה עולם די קטן..ואין כ"כ הרבה "שמרלינגים" למיטב ידעתי..אז אולי. סטפני:)

למעלה