שלוםם!

oroosh6677

New member
שלוםם!

היה לי חלום צלול לפני איזה שבוע, שבועיים... מאז אני זוכרת את החלומות הרגילים שלי בטשטוש או כלום... רוב הפעמים אני בכלל לא זוכרת כלום ויש ימים שאני זוכרת פרטים ממש ממש מממש קטנים... אז אני מתחילה לרושם כי תמיד קורה שאני מתחילה להיזכר עוד ועוד ועוד... אבל זה לא מה שקרה! אני רושמת וכלום לא חוזר אליי... וזה קרה מאז החלום צלול הראשון... אין לי חלומות צלולים ובכלל אני לא זוכרת את חלומתיי... למישהו זה קרה או שהוא יודע למה זה?! תודה!

sh00sha

New member
תרגול תרגול ועוד תרגול!

וכבר אמרתי תרגול?? בסוף זה יבוא... אם עדיין זה לא עובד, כנראה שיש סיבות פסיכולוגיות לבעיה, נסי את שיטת השכנוע: כל לילה חזרי ואמרי לעצמך :"מחר בבוקר כשאני אקום, אני אזכור מצוין את החלום שהיה לי! אני אדע מלא פרטים וארשום אותם ביומן החלומות!" או נסי לחשוב בבוקר ממש חזק, היכן הייתי ממש הרגע ומה עשיתי?? לאט לאט פרטים זורמים למוח... ההעדפה היא להישאר בעיניים עצומות ישר כאשר מתעוררים, ולא לחשוב על שום דבר מלבד החלום שהיה... כדאי לרשום ביומן חלומות, ולהשאיר אותו ליד מיטתך. רישום עקבי יוצר תחושת צפיה לחלום של מחר ולכתיבתו. ביטחון עצמי חשוב מאוד!! האמיני בעצמך ובסוף תצליחי!! (ואל תשכחי גם לחצלל! ;) ! ) בהצלחה, סבתא שושה!

למעלה