גם אני אוהבת את כולם בעיקרון אבל איי.ג'יי זה משהו מיוחד!
E elena20 New member 19/11/05 #22 ../images/Emo15.gif גם אני אוהבת את כולם בעיקרון אבל איי.ג'יי זה משהו מיוחד!
E efratushh New member 20/11/05 #29 זה נכון!../images/Emo12.gif אני שמעתי את רוני אומרת שהיא אהבה אותם בעצמי. היא אמרה שכשבריאן התחתן עם ליאן היא רצתה לטוס לפלורידה ולעצור את החתונה שלהם..
זה נכון!../images/Emo12.gif אני שמעתי את רוני אומרת שהיא אהבה אותם בעצמי. היא אמרה שכשבריאן התחתן עם ליאן היא רצתה לטוס לפלורידה ולעצור את החתונה שלהם..
B BacKarin Street Girl New member 20/11/05 #35 בעצמך??../images/Emo11.gif וחח איזו חמודה טוב, כנראה היא לא טסה לחתונה
S Skullie Roze New member 20/11/05 #40 חחחח איזו חמודה.../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif אני זוכרת שבחתונה של קווין אני בכיתי ולא דיברתי עם אפאחד כמה ימים.
חחחח איזו חמודה.../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif אני זוכרת שבחתונה של קווין אני בכיתי ולא דיברתי עם אפאחד כמה ימים.
C chenwest New member 19/11/05 #26 הייי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ממתי מריבות בפורום בסב?? זה פורום של שלום יאללה שולם וברוכה השווה
הייי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ממתי מריבות בפורום בסב?? זה פורום של שלום יאללה שולם וברוכה השווה
1 12 Not Like You New member 20/11/05 #33 אמ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif אם היא לא הייתה מחליטה שבזה הרגע היא אוהבת את הבויז ונכנסת לפה וכללל זה רק בשביל לעצבן אותי לא הייתה שוב מריבה וחוצמיזה בגללה נשברה לי העטיפה של האוסף ובחיים לא יהיה שולם אז אל תנסי לעשות זהו
אמ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif אם היא לא הייתה מחליטה שבזה הרגע היא אוהבת את הבויז ונכנסת לפה וכללל זה רק בשביל לעצבן אותי לא הייתה שוב מריבה וחוצמיזה בגללה נשברה לי העטיפה של האוסף ובחיים לא יהיה שולם אז אל תנסי לעשות זהו
א אביבא New member 20/11/05 #45 ירדןן...! אני גם כמוך-לא רוצה שיהיה שולם..... ולא נכנסתי כדי לעצבן אותך אל תחושי שאת כל העולם שלי... אבל קרה משו לאוריה ואני צריכה לדבר איתך על זה דחוףףף!
ירדןן...! אני גם כמוך-לא רוצה שיהיה שולם..... ולא נכנסתי כדי לעצבן אותך אל תחושי שאת כל העולם שלי... אבל קרה משו לאוריה ואני צריכה לדבר איתך על זה דחוףףף!
O oceanblaze New member 21/11/05 #51 מסרררררר! אוף. יש כזה דבר מסר פרטי. תשלחי לירדן! :| לא צריך לפתוח את הכל על גבי הפורום. לא רוצה להיות ביצ'ית, אבל פעם הבאה אני מוחקת.
מסרררררר! אוף. יש כזה דבר מסר פרטי. תשלחי לירדן! :| לא צריך לפתוח את הכל על גבי הפורום. לא רוצה להיות ביצ'ית, אבל פעם הבאה אני מוחקת.