שלוםם

ספיר002

New member
שלוםם

אני אשמח עם מישהו יביא לי יותר חומר על עברה של מדונה איפה היא חייה קשיים שהיו בילדותה ובנעירותה.על קשיים שהיא עברה האם היא גדלה בשכונות עוני והייתה ענייה וכל זה אם מישהו יודע את זה זה ממש יעזור לי כי אני עושה עבודה על זה ואני צריכה לדעת את כל הדברים האלו. תודה רבה!!!

X Offender

New member
את יכולה לקרוא בויקפדיה

יש מידע מורחב על ההיסטוריה של מדונה. מדונה נולדה בת בכורה למשפחה מרובת ילדים , אמה נפטרה כשמדונה הייתה בת 5 ואביה התחתן בשנית, מדונה לא גדלה בשכונות עוני ולא הגיע ממשפחה ענייה, כשהיא עברה לניו יורק ב 1977 היא חיה בעוני, ועבדה במספר עבודות על מנת לפרנס את עצמה וגרה בכל מיני מקומות מזדמנים עד שהכירה בחור בשם דן גילרוי והם הקימו בייחד להקה בה מדונה הייתה מתופפת והשתתפה בכתיבת השירים , לאחר מכן למדה לנגן על גיטרה חשמלית ואז עברה לשירה, היא עזבה את הלהקה והקימה הרכב משלה ומשם שיחררה מספר קלטות דמו אשר הגיעו לתקליטנים רבים ברחבי ניו יורק , אחד מהם התלהב ממנה והכיר אותה למנהל חברת התקליטים סייר והוא אהב את מה שהוא שמע והחתים את מדונה על חוזה הקטלות ומשם הסיפור כבר ידוע

raz the 1

New member
יש מאמרים שמנתחים את האופי שלה..

תחפשי באינטרנט.. חפשי בגוגל סקולר....

אז כנסי לאינטרנט תחקרי תקראי תבדקי

זוהי מטרת העבודה לא ? , מה זה שווה אם נביא לך פה הכל על מוכן . חלק מההנאה זה לחפש לקרוא מאמרים , ספרים ביוגרפות ולבנות איזשהוא פרופיל לפי המידע הזה שישרת את צרכי העבודה שלך . לא חסר חומר באינטרנט . עבודה נעימה .

DaHaK

New member
ספר מומלץ בנושא:

החיים עם אחותי מדונה מאת כריסטופר צ'יקונה. מה יותר טוב בביוגרפיה שנכתבה מקרבה ראשונה?? וכמה שהוא מנסה להציג אותה שם באור שלילי רק גורם לאהוב אותה יותר

למעלה