שלוםם=]

שלוםם=]

היי..=] שבת שלום לכווללםםםם !
איך נהנתי בקורסים! קורס ד' 2007??? אני מתגעגעת.! ( בר יצחק ממעו"ז בית שמש)

י נ ה

New member
סתיוווו

ועל הפלא' תוותרי?=] מיתגעת המון...:-* את באה בחמישי?

ינהה

על הפלא אני בחיים לא אוותר!! חח הוא חלק ממני! אממ אני לא באה יום חמישי.. אבל אני באה בשפיים.. נראה אותך?? ושחושבים על זה עכשיו...הרבה זמן לא ראית מים....

שמתי לב.....

שזה אתה.... .. ראיתי את התגובה שלך על זה שאתה לא רוצה שיהיה את המפגש קורסים!!!!! אתה יודע מה אני חושבת על זה...

כן הבנתי..

מכירה כבר את הכינוי הזה =]] וואלה אתה יודעע לא אכפת לי אם תבטל את המפגש קורסים כי גם ככה אני לא יכולה לבוא... רק אל תבטל עכשיו את שפיים!! אגב אתה בא לשפיים?

MS6

New member
אמממ זה נשמע רע כשאת כותבת את זה ככה

אין לי שום דבר נגד מפגשים כאלה להיפך אני חושב שהם דברים מעולים.. הבעיה היא כשיש מקרי חירום כמו מה שקורה עכשיו ופתאום יש מפגש כזה בתקופה כ"כ עמוסה... חוץ מזה הגעתי לסיכום עם המדריכים במעו"ז שאם יעמדו במטלות מסוימות עד יום חמישי לא תהיה לי בעיה אם הם יצאו.

משה זה לא כלכך משנה לי..

אני גם ככה לא יכולה ללכת... אתה יודע שיש לי עוד קורס קייץ... ככה שזה לא ממש משנה לי... אבל בכל זאת... זה מפגש ראשון אחרי הקורסיםם זה מבאסס לבטלל! אני מאוד מקווה שתצליחו לארגן הכל עד יום חמישי! יאללה תהנוו גם בשבילי במפגש =]] ותעשוו חיים!!

מזה קשור שזה מפגש ראשון אחרי הקורסים?!

זה באמת משנה לך אם תראי את כולם יום חמישי בים או שתראי אותם כמה ימים אחרי זה בשפיים? ה4 ימים האלה לא יגרמו לך לשכוח את מי שהיה איתך בקורס.. יש דברים שיותר חשובים עכשיו מלפגוש את החברים.

זה נשמע רע כי..... זה רע!

משה אני מקווה שאנחנו נספיק עד יום חמישי... אבל אתה קצת קשה בקטע הזה...אל תשכח שאנחנו גם צריכים להכין פעלות

היו...

4 ברים .. 3 בנות ובן אחד... אני בר מבית שמש =]=]=] ( בר יצחק) לגבי התמונה אני צריכה שמיכל (נעמת) תביא לי תמונות מהקורס ואז אני ישים....

ברוש?!

אני אוהבת אותך נסיכה! וגמאני מתגעגעת רצח...את באה למפגש כה?! לאב אותך33> שבוע מדהים שיהיה לך=]

למעלה