שלוםם אני חדש GREETING MORTALS קוראים לי דוד ואני שרוף על רומח הדרקון קראתי כמה (אבל לא מספיק...)
D Dark Numinor Knight New member 10/3/03 #1 שלוםם אני חדש GREETING MORTALS קוראים לי דוד ואני שרוף על רומח הדרקון קראתי כמה (אבל לא מספיק...)
ר רייסטלין מאגר New member 10/3/03 #4 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif
D Dark Numinor Knight New member 11/3/03 #8 בינתיים לא ממש הרבה קראתי רשומות (באנגלית) קראתי כבשן הנשמה ואחים לנשק וקראתי גם כמה סיפורים קצרים, וספרים יחידים (גם באנגלית)\ אבל קראתי הרבה ספרים אחרים של מרגרט וויס ואני ממש אוהב את הסגנון
בינתיים לא ממש הרבה קראתי רשומות (באנגלית) קראתי כבשן הנשמה ואחים לנשק וקראתי גם כמה סיפורים קצרים, וספרים יחידים (גם באנגלית)\ אבל קראתי הרבה ספרים אחרים של מרגרט וויס ואני ממש אוהב את הסגנון
O Ophel McNeil New member 14/3/03 #9 שלום, וברוך הבא. ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo117.gif *מנסה לבסס את מעמדה בפורום*
שלום, וברוך הבא. ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo117.gif *מנסה לבסס את מעמדה בפורום*