שלוםםם!! =] היי אנשיםםםם ממצב? מה קורה? מי פהה?! יאללה דברו איתיי ביוששש לאבבב
H hyhy2 New member 19/3/06 #1 שלוםםם!! =] היי אנשיםםםם ממצב? מה קורה? מי פהה?! יאללה דברו איתיי ביוששש לאבבב
H hyhy2 New member 19/3/06 #5 אחלה חחח מה קורה אנשים?! טוב אני זזתי מפההה לחוגג אז אני אהיה פה בערב דברו איתי מאוחר יותר אללה ביוששש לאבבב ולמה כולם עוזבים פההה? מאוד עצוב שעוזבייםםםם הפורום לדעתי ניהיה עם פחות ופחות אנשים וזה חבל.. =[
אחלה חחח מה קורה אנשים?! טוב אני זזתי מפההה לחוגג אז אני אהיה פה בערב דברו איתי מאוחר יותר אללה ביוששש לאבבב ולמה כולם עוזבים פההה? מאוד עצוב שעוזבייםםםם הפורום לדעתי ניהיה עם פחות ופחות אנשים וזה חבל.. =[
M miri2102 New member 19/3/06 #10 ..שמתם לב.. שבקדם אורווזיון שבויז שרו (כפרה עלהם) אז המקרופון של ערן לא עבד..ולא שמעו אותו.. תיראו...בקליפים באתר הרשמי..
..שמתם לב.. שבקדם אורווזיון שבויז שרו (כפרה עלהם) אז המקרופון של ערן לא עבד..ולא שמעו אותו.. תיראו...בקליפים באתר הרשמי..
M mor sndlr New member 19/3/06 #11 לא שמתי לב לזה כל כך עכשיו שאני רואה את זה עוד פעם אז שמעצי שזה לא עבד לו אבל אחרי שנייה זה חזר לעבוד לו
לא שמתי לב לזה כל כך עכשיו שאני רואה את זה עוד פעם אז שמעצי שזה לא עבד לו אבל אחרי שנייה זה חזר לעבוד לו