שלוםםם

שלוםםם

שמי לירון ואני חולההה על גוד שארוט עם אפשר פרטים על חברי הלהקה (ועם אפשר תמונות) ואת רשימת השירים שבדיסק שלהם תודה מראש
לירון

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל עוד חודש בת 15 תמונה של כל הלהקה
מימין {אם אני לא טועה בכיוון חחח} זה הגבוה בילי{גיטרה} ג'ואל{סולן וגם קלידים אני חושבת} בנג'י{גיטרה} ג'ואל{שירה} כריס{תופים} פול{גיטרה בס} אההה ובנג'י וג'אל תאומים
השתלבות נעימה

®NuLy®

New member
אופס רשמתי פעמיים ג'ואל..

חחחח לא משנה... תתעלמי מהג'ואל השני חחחחחחחחחחחח

מורוש8

New member
וואו

אני מעריצה ענקית של לינקין!!! יש לך אולי תמונות שלהם יש לי מלא אבל אני עושה אלבום...

®NuLy®

New member
יש לי מליון תמונות שלהם במחשב חחחח

וגם אני מעריצה ענקית שלהם....

EleVaTioN

New member
זה בילי על הקלידים../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

לפי מה שהבנתי..

riotgirl28

New member
קלידים זה כזה תקוע!!

כמה שבלינקין פארק הסיני רק לוחץ לו ומזיע כמו חמור

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אוי, זה כל כך כל כך נכון.
אני וחברה שלי בדיוק דיברנו לפני כמה זמן על כמה שבאסה לו.
את גאון.

EleVaTioN

New member
זה ממש לא..../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

בלינקין פארק הוא בסך הכל מנגן 2 אקורדים מקסימום לכל שיר או שהוא לוחץ על אותם 2 קלידים במשך כל השיר אצל ג"ש זה לא אקורדים של רקע (זה הגיטרות...) בדיסק החדש יש ממש קטעים, סולואים של פסנתר לא 2 אקורדים ודיי. וזה גם לא לאורך כל השיר

קרניjack

New member
../images/Emo45.gif

זה לא תקוע, הפסתנר לא תופס מקום של כלום, זאת תוספת קטנה של בילי שהוא מנגן יחד גם ע הגיטרה

healing drug

New member
הם לא תקועים!!!!!!!!!!!!!!!!!

הם עושים מוזיקה מעולה!!!!! אני נורא אוהבת את לינקין פארק- בטופ 5 שלי, ואם אני לא טועה את היית בפורום לינקין לא?!- אני לא בפורום הזה אבל פשוט הבנתי מכמה הודעות- ועם היית איך את מדברת עליהם?? לינקין רולזזזזזזזזזזזזזזז

מורוש8

New member
אפפאאא

אל תעיזי אפילו לרדת על לינקין פארק ורק שתדעי ש"הסיני הזה" הוא א. יהודי ב.מעלה להם את כל ההפקה ג. הבמאי של הקליפים ד. יש לו שם והוא ג'וזף(ג'ו) האן ותזכרי את זה...!

®NuLy®

New member
פחחחחחחח

לידיעתך ג'ו האן עושה להם כמעט את כל המוזיקה!!!!!!! ג'ו האן הוא מוכשר וגאון!!!

®NuLy®

New member
היתבלבלנו!!!!

ג'וא האן זה הדי ג'יי!! ומייק שינודה על הקלידים והוא גם MC והוא גם מנגן בגיטרה!!!!! בקיצור הבנאדם מוכשר!!! וכל הלהקה מוכשרת!!! לינקין פארק רולזזזזזזז

למעלה