שלוםםם

tnt girll

New member
שלוםםם

היי מה המצב? טוב אז ככה אני חדשה פה היה לי משעמם וסתם הסתכלתי בפורום... שמתי לב שיש כאן פולל דברים לא קשורים.. תראו זה שהראל סקעת חתיך ושווה פימפום נכון אבל להשוות אותו לאורלנדו?! לא נראה לי! אז מה אתם דוחפים אותו לפורום הזה??? הוא לא לרמה שלו! חוץ מזה ששמעתי שהוא הומו אבל זה עדיין רק שמועהה!! דבר שני בכניסה לפורום שמתי לב שכתוב שאורלנדו השתתף ב-4 סרטים עד היום.. אמממ קצת לא מעודכנים זה 6 קיצר זה שהוא שווה חתיך כוסון מושלם אמרתי?! חח וזה שהוא מתחתן הזכרתי?!?! כן כן שובר לנו את הלבבות לא נורא נסתפק בסקעת אגב כל אחת דפקה פה תמונה אז רק תגידו לי אם החתיך בצד לא נראה טובבבבבבבבבבב... ואותו אתן יכולות להשיג בניגוד לסקעת ואורלנדו... :p

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תהני כאן בפורום אני מקווה..
ובאמת בזמן האחרון יש לנו יותר מדי שרשורי אוףטופיק, וגם אפילו הזכרנו את זה. אבל אנחנו מנסות להחזיר את הפורום למוטב...
בקשר להראל סקעת-אין לי ממש כוח להגיב על זה כי גם ככה לא השתתפתי בדיון הזה עליו..
אההה, ומי זה בתמונה?

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואנחנו מודעים שיש לו יותר מ-4 סרטים
. פשוט הודעת המנהלת לא השתנתה.... אני למשל עוקבת אחרי כל סרט שלו
קיצר-ברוכית ותהני כאן

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואנחנו מודעים שיש לו יותר מ-4 סרטים
. פשוט הודעת המנהלת לא השתנתה.... אני למשל עוקבת אחרי כל סרט שלו
קיצר-ברוכית ותהני כאן

אממממ...../images/Emo19.gif|אליהו|

ברוכה הבאה
בקשר לסקעת - אין שום בעיה בקצת אוף טופיק, כנראה הגעת בזמן שאין יותר מידי חדשות מאורלנדו אז יש קצת יותר אוף טופיק בפורום
אורלנדו מתחתן? נראה לי זאת רק שמועה חולפת...
החתיך בצד? לא הייתי קוראת לו חתיך, הוא נראה יותר כמו איזה ערס צעצוע אבל אולי זאת רק אני

ברוכה הבאה!

בקשר להראל סקעת- משעמם כאן, אז מדברים עליו. מה לעשות, אין משהו אחר. ומאיפה הבאת את הידיעה שהוא מתחתן? מאתר סרט? ומי בתמונה?

karin byrne

New member
שלום שלום לך!!!../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום אורלנדו השולט!!!!!אני קארין,בת 15 נעים מאוד....אמממ כמו שכבר אמור לך יש יותר מדי אוף טופיקים בזמן האחרון...אמממ וההודעת מנהלת לא עודכנה כנראה בגלל זה כתוב שהוא השתתף רק ב-4 סרטים...
...וסקעת "נדחף" לפורום בהודעת אוף...
....אממממ ההוא שבצד בכלל לא חתיך לפי דעתי...נראה לי ערס ואלוהים יודע כמה אני שונאת ערסים...
....אבל זו כמובן דעתי ועל טעם ועל ריח אין להתווכח...מכל מקום,ברוכה הבאה...!אני מקווה שתהני פה ותשתלבי...

karin byrne

New member
אהה ו...

אורלנדו לא מתחתן...זה סתם שמועות מפגרות...למי יש זמן לזה בכלל?עם כל הסרטים שהוא צריך לצלם?חוץ מזה הוא צעיר לפי דעתי והוא אמר בעצמו שאין לו כל כוונות להתחתן בזמן הקרוב....חחחחחח איזה בוב...

Galadriel 3000

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה! ../images/Emo19.gif

מממ... בקשר לסקעת אין לי מה להגיב כי אני בכלל לא השתתפתי בשום שרשור עליו ובקושי יש לי מושג מי הוא ובאיזה משהו הוא משתתף. בקשר לאופטופיק אני דיי איתך למרות שאני לא כל כך תורמת נגדו בזמן האחרון. פשוט אין הרבה חדשות על אורלנדו ואנחנו עושים הודעות חברתיות על כל מילימטר כדי למנוע מהפורום לגווע.

פרפר16

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif

אני דניאל בת 16 דרך אגב שיניתי כינוי

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה....../images/Emo24.gif

אני מיכל.... ואממ..פשוט שאין חדשות על אורלנדו אז אנחנו סתם משוחחות פה בפורום...
וכשיש אנחנו ישר כותבות

למעלה