שלוםםם

yaelsn

New member
עדיין... אבל פחות..../images/Emo3.gif

אני מעדיפה אותה בספרדית

yaelsn

New member
זה קשה מדי לבחור..

אבל יש לי כמה אהובים: אני מאוד אוהבת את escondite ingles dia de enero המקסים dia especial obtener un si שיר מס' 10 ששכחתי איך קוראים לו..
וגם כל השאר..
אבל אלה הטובים ביותר לטעמי

El Argentino

New member
אישית אני ממליץ לך בחום על כל

האלבומים שלה. אבל בראש ובראשונה כדאי לך ללכת על 2 דברים מאוד איכותיים שהם שני הופעות בלייב: 1. הופעת ה-MTV Unplugged שלה. (כדאי לך ללכת גם על האלבום וגם על ה-DVD של ההופעה המרשימה הזאת). 2. Live & Off The Record שזו הופעה המסקרת את המסע הופעות המאוד מוצלח שהיה לה ב-2003-2004. זהו מארז של ההופעה ב-DVD + CD הכולל סרט דוקומנטרי על ש א ק י ר ה הזמרת בהא הידיעה.

yaelsn

New member
ההופעה עם השיער האדום?

יאאא לא ידעתי שהיצא גם אלבום
יש כל כך הרבה דיסקים טובים שלה.. אני כבר לא יודעת במה לבחור

El Argentino

New member
כן!זו ההופעה עם השיער האדום../images/Emo99.gif

זאת שאקירה האמיתית לפני שהיא התחילה לשיר באנגלית וכל השירים שהיא שרה בהופעת ה- Unplugged הם מתוך האלבום: ¿Dónde Están Los Ladrones? המצויין!!!

yaelsn

New member
וואו../images/Emo99.gif

אני כל כך רוצה לקנות אותו כבררר
תודה

shakira5

New member
אני ממליצה לך על../images/Emo26.gif

Donde Estan Los Ladrones מאודד!!! הוא דיסק ישן אומנם אבל פשוט מ-ש-ג-ע שיר אחרי שיר.... אין מילים פשוט... כל הרצועות שם זה השירים שבנו לה את הקריירה....אם זה Si Te Vas ו-Ojos Asi ששמעת ואהבת-זה שם ו-Tu ו-ciega sordomuda ו-Inevitable ועוד שירים מהממים פשוטט שאין לתאר את הדיסק הזה במילים....אחד הדיסקים היותר שווים במהלך הקריירה שלה...באמת.... אם את מתחילה לאסוף דיסקים תתחילי בזה....דיסק חובה בכל בית!
כמובן שכולם יפים במקרה שלה וכולם כוללים להיטים מטורפים אבל זה דיסק שחושף את שאקירה האמיתית והיא נשמעת שם הכי אמיתית וגלויה וזה פשוט דיסק מרגש ויפהיפה שאני מוצאת שיר לשמוע מתוכו בכל מצב-רוח שלא יהיה ותמיד זה ישפר לי אותו!
דיסק חזק!
וואה איזה הרצאה נתתי פהה..חח...מקווה שעזרתי...תהני מכל דיסק שלא תקני כי באמת שכל אחד מהממם בצורה שלו...
זהו...סיימתי...

yaelsn

New member
זה נשמע אלבום פצצתי../images/Emo2.gif

באמת נראה לי שאני אלך עליו כי אני ממש אוהבת את הסגנון שלה מהתקופה הזו
(ומכל תקופה אחרת
)

12ShakirA12

New member
טוב, התחילו ההמלצות../images/Emo3.gif

אני אתן את שלי
Donde Estan Los Ladrones