שלוםםם

שלוםםם ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif

מישהו מכיר איזה מתקשרת מהמרכז? (אני גרה ברמת גן) אם יש מישהו כאן שהיה אצל מתקשרת ויכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד.

angelitush1

New member
אורלי המתקשרת...

היא גם חברה פה בפורום הזה.. שלחי לה מסר אישי...

תודה..

שלחתי לה, אבל היא לא מתקשרת עם נשמות. אני רוצה מתקשרת עם נשמות.. מישהו יכול לעזור..?

orli997

New member
מה עם רותי 11 יש לה קומונה בתפוז

היתפתחות רוחנית נידמה לי

רותי 111

New member
יצא לי לתקשר עם נשמות מתים

דווקא השבוע. למרות שפניתי להדרכה שלי הגיע נשמת הנפטר

קסמי אהבה../images/Emo9.gif

יום טוב לך, ויפה לך הפורום.. אני לשם שינוי אייצג לעיתים את מה שעובר עלי בתור אמא ל-2 בנות רוחניות.. שלא מוכנות להודות בכך. חחחה
ראיתי עכשיו ששאלת איך אפשר לדעת שהנשמה הינה נשמת המת ולא הדרכה-ישות, ראשית כאשר מתקשרים יש סגנון שונה של קבלת האינפורמציה, ולרוב, אם הנשמה מגיעה היא מודיעה. בתיקשור מסוים, הנשמה של האדם מקבל התיקשור ביקשה ממני להאיר את עיניו בכמה נושאים, בחייו. לא כל אחד נמצא ברמת קליטה של נשמה, לעיתים אף הוא חסום בפני עצמו- ואז אנו עוזרים לו לקבל את ההכוונה שהוא צריך. מקווה שעניתי לשאלתך. יום-נפלא אריאלה

רותי 11

New member
ראיתי אותו - ובמקרה זה

משהו שאני מכירה אותו עוד מהילדות זה משהו מהמשפחה שלי . (ולא זאת לא אמא שלי)

תיקשור עם נשמות../images/Emo13.gif

שאלתך לא פשוטה, תיקשור עם נשמות הוא עניין מורכב, אכן, נשמה יכולה לבוא בתיקשור, אך אי אפשר להכריח אותה . לכן, אם מתאים לך, לכי למתקשר מומלץ באזורך,ותנסי לבקש ממנו עזרה בקשר נשמתי. אם מישהו ממש מתעקש לתקשר עם נשמה כלשהי, אני ראשית מנסה להתחבר לנשמה, ולבדוק אם באמת זו הנשמה שעלי לתקשר עימה לתת תשובות . בהצלחה אור ואהבה אריאלה

למעלה