שלוםםם לכולם

kishkoshit

New member
שלוםםם לכולם

היי אני חדשה פה והדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה לרקוד ולשחק....והחלום שלי זה לרקוד בחול...אבל אני חוששת שפיספתי את הרכבת....תראו תמיד רקדתי מאז שאני קטנה ותמיד אמרו לי שיש לי פוטנציאל אבל אף פעם לא ממשתי אותו...אני כבר בכיתה י' והשאלה שלי היא אם אתם/ן חושבים/ות שאם שנה הבאה אני ישקיע את כל כולי בריקוד וייקח יותר שיעורים של קלאסי וייקח את העיניין ברצינות עדיין יש לי סיכויי או שזה כבר אבוד לי וכדאי שאני ירקוד רק בשביל הכיף...?????? ממש חשוב לי שתענו לי....תודה בכל מקרה אור....

סתיף

New member
ברוכיתית

טוב אז קודם כל ברוכה הבאה..
אם את חושבת ש"פיספסת את הרכבת" את טועה ובגדול!! זה ממש לא מאוחר..גם אם זה לעתיד מקצועי..אף פעם לא מאוחר..יש מלא רקדנים ממש ממש נחשבים שהתחילו הרבה הרבה הרבה יותר מאוחר.. זה הכל עניין של כוח רצון והתמדה...ברגע שתלכי עם זה עד הסוף זה גם מה שיראו.. אז שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי.. -סתיו-

ShirUsh22

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

זה ממש לא מאוחר, אם תתמידי ותשקיעי יש לך סיכוי גדול

גם אני חדשה... בערך =\

אני נכנסת מדי פעם וקוראת. ונראלי שגם יצא לי לכתוב פה אבל בטח אתן לא זוכרות בכל מקרה אני עדי בת 15 וחצי מפ"ת וכן גמני באה לאילת ב5-7.1 ו... זהו

אמממ זה לא מאוחר

ואם תקחי שיעורים ותגבורים ותהיי ממש רצינית את בהחלט יכולה להתקדם ולהצליח... אז קדימה=]אנחנו איתך
אה וברוכה הבאה
[רשמתי לך גם למטה
]

TheBlackFairy

New member
אף פעם לא מאוחר מידי להתחיל../images/Emo60.gif

לרקוד
. אני מכירה מלא בנות ובנים שהתחילו בגיל הזה ואפילו עשו בגרות במחול וקיבלו ציונים מעולים, הכל תלוי בכוח הרצון שלך להתחיל
. איפה את גרה
.

תגידי, במקרה נולדתך ב21.9?

כי את ממש תאומה שליי! גם אני אוהבת לרקוד ושלחק, אבל בזמן הפנוי ואני ממש חא יודעת אם אני כבר גדולה מכדי להתחיל להשקיע במחול

kishkoshit

New member
וואווו תודהה

דבר ראשון אני מצטערת שהתגובה בכזה איחור.... דבר שני תודה שהגבתם ורק שתדעו שממש יש לי חיוך על הפנים....יש לי המון כח רצון ואני מוכנה להשקיע את כל כולייי דבר שלישי ברוכות הנמצאות אני גרה בקריות....ולא חחח נולדתי ב 9.6..... שמחה להצטרף לפורום.....אור

למעלה