שלוםםם לכולם!!

Engle7

New member
שלוםםם לכולם!! ../images/Emo13.gif

אחרי המוןןן זמן שלא הייתי פה.... בין הייתר כי לא היה לי מחשב :| חזרתי!! והפעם מקווה לא לפרוש בשנית
... הספקתי לפרוש מגעתון אחרי שלא הייתי סגורה על זה שאני רוצה להמשיך לרקוד [מה עבר עליי??
] אבל עכשיו אני נמצאת בסטודיו אחר... קרוב יותר לבית ואולי בע"ה במהלך השנה אחזור לגעתון. אחרי סוכות אני מתחילה ללמוד על פוינט!! ייאי!! קניתי נעלי גרישקו FOUETTE יש למישהי ביקורת על הנעל?? אחרי חפירה זו נותר לי רק לאחל שנה טובה מתוקה ומלאת מחול
שיר

ברוכה השבה.. חחח כנסי......

אני חדשה פה.. לפני חודש בערך התחלתי פויינט.. בהתחלה כואב אבל מתרגלים... יש לי נעלי קפזיו.. ממש טובות.. אם את רוצה שפחות יכאבו לך הרגליים תרככי קצת תנעלים.... מקווה שעזרתי אצל מי את לומדת??? דרך אגב קוראים לי אדווה ואני בת 14 וחצי מראשון רוקדת אצל לימור שולב

Engle7

New member
חחח תודה רבה

אבל אמרו לנו שבשיעורים הראשונים נלמד את דרכי "ההתעללות" בנעלי פוינט בשביל לרכך אותן...
אני לומדת בסטודיו של לימור בלהנס עוז [אי שם בצפון הארץ]

OREL1 1 0

New member
אהה אני הופעתי בפתיחה בירושלים

בפתיחה של האומנויות לחימה

Engle7

New member
אם השאלה הייתה מופנית אלי אז...

לא... לא הופעתי...

killerit1

New member
שאלה

מה בדיוק עשית בגעתון? היית בסדנא שם??? בת כמה את..?

Engle7

New member
מממ...

לא הייתי בסנדא. הסדנא מיועדת לרקדנים אחרי צבא... אני בנתיים בת 15.5
... בגעתון יש אולפן מחול המיועד לגילאי ז'-י"ב [יכול להיות שיש מגיל יותר צעיר אני מכירה רק מכיתה ז'] למדתי שם שנה שעברה מכיוון שרק שם יש אפשרות לעשות בגרות 5 יחידות בבלט באיזור שלי [מלבד ויצו ששם לא רציתי ללמוד]... אבל פרשתי. ואני די מתחרטת אבל אולי אני עוד אחזור
אם יש לך עוד שאלות אני יותר מאשמח לענות

לי יש שאלה על געתון

אין לי הרבה ניסיון במחול אני בת 20 ורוקדת מס חודשים בסטודיו בי עד עכשיו קיבלתי פידבקים מאוד חיוביים מהמורים והמנהלת של הסטודיו ואני רוצה לנסוע לסדנא בגעתון אחרי הצבא כל פרט שתוכלי לתת לי על המקום יועיל:) תודה רבה!! עינב

למעלה