שלוםםםם

MaStuLa76

New member
נו זהו ,

בגלל זה אני אומרת לך . שלא צריך לריב בגלל דבר שכזה, אל תעירו לה . והיא תרד מהכינוי . אבל ככה לסלק בנות ? עם הגישה שאתן באות אליה - מי תרצה להישאר פה? וואלה ספיר קל לך לדבר כי את לא במצבה . אבל שימי את עצמך במקומה. זה לא הכי כייף . \:

../images/Emo110.gifשירה שירה כנסייייי

קודםם כול לא רק אני מדברת פההההה וב. מה קל לי לדבר מה???? זה היא שמה את עצבמה במצה הזה רק היא! אני לא היתי במצב הזה כי עם היום אומרים לי להחליףף היתי ישר מחליפה בלי ויכוחים! ויסברנו לה בהתחלה יפהה והיא לא הבינהה אז מהה הקטע שלהם???

MaStuLa76

New member
אני מדברת על זה שבכלל

מה אתן רבות על כינוי ?! זה טיפשי . עזבי ספיר את לא מבינה כלום .. \:

../images/Emo110.gifשירהההההההההההההה

את לא מבינהה כלום מה יש לך???? יסברנוו להם יפההההההההה הם אל רוצות להבין כנראהה הם באו לפהה בשביל ליתוכחח חאז אנחנוווו כבר לא מתיחסות הליאםםםםםםםםםם ולא רבנו על שום כיננוי פשוט אמרנו להם להחליףף עם הם היו מבינותת כול כך ולא היו רוצות לריבב הם היו שמנותתתתת אז זה לא אני שלא מבינהה כלוםםם אולי זה את והםםם=\

MaStuLa76

New member
את לא מקשיבה למה שאני אומרת , \:

אני אומרת לך בכללי . | ; לא רבים על דברים כאלה . \: וגם לא מתווכחים . כי זה הכי שטויות שיש . ||;

../images/Emo110.gifאה????

איפה רשמתת בכלליי איפה?? בהתחלה בתגובה הראשונה שלךךךךך כתבת לי וספיר תנסי להעמיד את עצמך במקומה כאליו רק אני רבה איתםםםם ובסדר נגיד שזה שטויות אבל זה חשובב לההה היא לא רוצה שיהיה פה עוד ביחושית א ז למה דוקא??Tוףףף

../images/Emo187.gifטוב חפרנו בנושא הזה

חלאסססססס עם היא רוצה שתשנה עם לא אי אפשר להכריח אותהההההה

hen love noli

New member
ברוכה הבאהה

אני חן 15 אוהבת את שרוןן תקשיבווו יש פה כבר ביחושיתת וזאת דילבב אבל אני חושבת שזה לא כ"כ נוראא עם גם הם יהיו ביחושיות סך הכל כינוי זה לא כזה ביג דילל זה כמו שאני "נולית" ויש פה עוד מלא נוליות נכון???כמו מריהה ועודד..

למעלה