שלוםםםם

../images/Emo110.gifתעבי לא יחזקנו אותךךךך

והיא חברה שלנווו אז אנחנו כן נתעצבן בשבילההה ותזהרי לקלל צבועות ומגעילות הבנת???? כי אנחנו עושות את זה בגלל שהיא חשובה לנו! ואת יכולה ללכת לפורומים אחרים עם הייתצ כול כך רוצה להישאר פה היתת משנה תכינוי!..... יאלה בעייייייייייייייייי

MaStuLa76

New member
ברוכה הבאה !!! ../images/Emo24.gif

אל תייחסי אליהן,הן עדיין לא התבגרו .
מקווה שתשלבי יפה , ואם לא איתן אז לפחות איתי :)

MaStuLa76

New member
אני אביא לך דוגמא ..

תארי לך מורן , סתם המצאת לעצמך כינוי "מורנצ'ו" סבבה? ואאז איזה מישהי מגיעה לפורום,עם כינוי כזה , ותתחילי להגיד לה שזה הכינוי שלך ולא שלה. מה דעתך על זה? בוגר? \ :

../images/Emo187.gifלא יודעת עם זה בוגר

אבל זה מאוד מאוד מעצבןןן ועם זה היה הפוך והכינוי הזה היה שלה קודם והיא הייתה אומרת לי להחליף אני הייתי מחליפה!!!

MaStuLa76

New member
אבל זה שטויות מורן ,

תקשיבי לעצמך, אם כל אחד יריב היום על דברים כאלו לאן נגיע ?! במקום להגיד לה "סבבה מאמי" ולא להתייחס לזה,זה הכי בוגר שיש. אני רצינית. ואת תראי שלאט לאט שהיא תשים לב שקוראים למישהי אחרת בכינוי הזה היא תרד ממנו .

../images/Emo187.gifשתעשה מה שהיא רוצה

יאלהה אני אמרתי את שלי ועוד בנות אמרו את זה ועם היא היא כול כך רוצה לעצבן היא לא תחליף אבל עם היא חמודה היא תחליף אותו... כי בסך הכול מה ביקשנו מממנה?!להחליף כינוי

../images/Emo110.gifשירההה

הזה גם נכוןן אבל זה מעצבןןן שיש פה אחת עם הכיו\נוי הזה והם באותתתתתת ומעצבנותת למצה? אז בהתחלה יסברנו להם יפהההה אבל הם לא רצוווווו אזז דברנו להיאם ככה אבל עכשיו לא מתיחסים עליהם וזהו! =]

../images/Emo187.gifכעעע אוף איזה מעצבנותתת

מה הקטע שלהם?כולה כינוייייייי שיחליפו אותוו

למעלה