שלוםםםם

../images/Emo182.gifשלום :))

היי אני אוראל 12.5 ז' ת"א מאוהבת באושרי ושרון :p השתלבות נעימה ומהירה ! ו..בקשר לכינויים? מה הטעם לריב על זה? יש מללללאא כינויים על אביחי מה הבעיה בזה? תמציאו עוד כינויים חוץ מביחושית :) אוהבת
=אוראלי סנדלר אלמוריש =
 
איכס איכס

בחיים שלי לא ראיתי פורום כמוכן! תאמינו לי אני בהרבה פורומים ולא היה בנות כמוכן יש מלא כינויים ורק בגלל ילדה אחת שאפילו לא כעסה ככה ירדתן עלינו.. אתן משמ מגעילות אני יודעת שלא תתיחסו למה שאני רושמת אבל אני עוזבת אפילו שרק הגעתי כי אתן מגעילות ברמותתתתתתת איך אתן מתחברות אחת עם השניה אם אתן כאלו צבועות? איך?
 
אני יקראה להן איך שאני חשובת

מה קרה? קשה לכן לקבל תאמת בפרצוף? כי אתם אמרתם לנו גם דברים בפרצוף אז אנחנו נחזיר לכן! רואה שזה קשה?
 
../images/Emo80.gifכנסוו

דילב היא האמא של הפורום.. . . . דואגת לנו. . . שלא יקללו אותנו. . . מה עוד?! תנקה ת'חדרר?! [מה קורה לי היוווםם?! אני התחרפנתייי . . . .
] מחר יש לי שיחה עם הפסיכולוגיית:\\ תחפוור בשכלל...
 
../images/Emo108.gifחח ילדתי החמודה והמתוקההה..

................................... ................................... ................................ ............................. ............................... ................................... ................................... ................................ ............................. ............................... ................................... ................................... ................................ ............................. ............................... ................................... ................................... ................................ ............................. ............................... ................................... ................................... ................................ ............................. ............................... ................................... ................................... ................................ ............................. ............................... ................................... ................................... ................................ ............................. ............................... עוווווווופפי לנקוות ת'חדדר !!
 
למעלה