שלוםםםם

../images/Emo110.gifיה אמאלההההההההההההה

איזה אמאמ מסריחהה כלבהה יהה מסכנותת=[7 שניםם איך הם לא מתו??יאאאאאאאאא איזה אמא מגעילהההה חוצפה!!!!!!!

../images/Emo212.gif מאמי כנסי . . . [:

אני מיכל , בת 14 , אשקלון . תראי . . . בקשר לכינוי , אז יש פה מישהי שהכינוי שלה אצלנו הוא ביחושית , למשל אני דושדושונת , יש דושה , יש דושית , יש דמושית [שתיים שהן דודות במקרה
] אז כדי שלא יהיו ריבים אז בבקשה תחליפי את וחברה שלך את הכינוי ביחושית , למש'ו אחר . תודה . והשתלבות מהירה .

linoi1000

New member
יואו איזה מסכנות הילדות ואיזה זונה

האמא...... רציתי להגיד ברוכה הבאה לשתי הבנות החדשות... אני לינוי מנשה,מרמת גן,בת 12.5 ואני הכי אוהבת את שרון....... ועוד משהו... תצביעו כי שירי עוקפת אותנו ביותר ממאה נקודותתתתתת.......

../images/Emo108.gifוואו ווואו בנות תירגעעו,,,

מה אתן דואגות.? זה כמו פעם שעברה... באה מישי סתם.. אז ברוכות הבאות חמודותת :) אני גברת לוווי :) -דילב בת 15 וחצי.. קריות.. השתלבות מהירה... ואביחי יודע מי הביחושית שלו לא?

ספירוש7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo108.gifחחח קרעת אותתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנסוו

וואי איזה יום היה לי היוםם אחרי בצפר הלכתי לשוק ישר אח"כ הלכתי לרופא שיניים.. אח"כ לאכול במסעדה כן אני שמנה רצצצח D: ועכשיו אני עפה לבצפר לקבל תעודות ואז חוזרת לנסיכות שללי
גברת לוווי אוהבת הכי הכי הכיייי בעוללם
=ביי ביי= ספיר? איזה מצחיק יה אתמול בטלפון

למעלה