זה מה שאני אמרתי גם!!!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 12/2/07 #42 ../images/Emo110.gifכנסו!!!!!!!!! ברוכות הבאותתת נשמחח להכיר אבלללללללל בעיהה אחת! יש פה כבר ביחושיתתת והיא אחת ויחידההה היא הנבלה שלי כפרעליה חחח אז תחליפווו מה רכינוייי כי הוא שלה ורק שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שלא תסתבכווווווו ספיר=]
../images/Emo110.gifכנסו!!!!!!!!! ברוכות הבאותתת נשמחח להכיר אבלללללללל בעיהה אחת! יש פה כבר ביחושיתתת והיא אחת ויחידההה היא הנבלה שלי כפרעליה חחח אז תחליפווו מה רכינוייי כי הוא שלה ורק שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שלא תסתבכווווווו ספיר=]
ס סתוונית סנדלר New member 12/2/07 #45 ../images/Emo118.gifחח חמודות כנסו ::]] אני סתוונית מרמלה בת 14 מזל קשת .. אממ ברוכה הבאה , והשתלבות מהירה :] אתן ביידים טובות , ואל תדאגו בנות תשארו עם הכינוי שלכן. רק אל תריבו :]
../images/Emo118.gifחח חמודות כנסו ::]] אני סתוונית מרמלה בת 14 מזל קשת .. אממ ברוכה הבאה , והשתלבות מהירה :] אתן ביידים טובות , ואל תדאגו בנות תשארו עם הכינוי שלכן. רק אל תריבו :]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 13/2/07 #309 ../images/Emo110.gifסיתווניתתת את יודעת שהכינויי הזה דילב אוהבת אתוו וחשובה לה להישאר איתו אז מה את אומרת להםם להישאר איתו???יסברנו להםם יפה אז שיחליפו מה הקטע??
../images/Emo110.gifסיתווניתתת את יודעת שהכינויי הזה דילב אוהבת אתוו וחשובה לה להישאר איתו אז מה את אומרת להםם להישאר איתו???יסברנו להםם יפה אז שיחליפו מה הקטע??
מ מורן וספיר New member 12/2/07 #48 ../images/Emo187.gifאף אחד לא מנסה לריב איתכםם פשוט אנחנו אומרות לכם שיש פכ ביחושית אחת אז תשנו תכינוי שלכםם !!!!
../images/Emo187.gifאף אחד לא מנסה לריב איתכםם פשוט אנחנו אומרות לכם שיש פכ ביחושית אחת אז תשנו תכינוי שלכםם !!!!
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 12/2/07 #49 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאל תהרבגי אותה חחחחח
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 12/2/07 #53 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח