ספיר?!הכול בסדר כפרע? מה את מתחננת אליה??.........
מ מורן וספיר New member 12/2/07 #111 ../images/Emo187.gifספיר?!הכול בסדר כפרע? מה את מתחננת אליה??.........
0 0o0חנוש הנסיכה0o0 New member 12/2/07 #128 ../images/Emo109.gifתשני כינוי מה הבעיה ? תשני כינוי אחר למשו שקשור לאביחי מה הבעיה שלך...אני לא מבינה...
../images/Emo109.gifתשני כינוי מה הבעיה ? תשני כינוי אחר למשו שקשור לאביחי מה הבעיה שלך...אני לא מבינה...
L lililulu New member 12/2/07 #10 מה עכשיו ניכנס למריבות על הכינוי? קודם אומרים ברוכה הבאה...השתלבות נעימה...התמכרות נעימה...יש הרבה דברים לפני הכינוי! מציגה את העצמי: אמית---15---חור בין המרכז לצפון---מאוהבת בערן!
מה עכשיו ניכנס למריבות על הכינוי? קודם אומרים ברוכה הבאה...השתלבות נעימה...התמכרות נעימה...יש הרבה דברים לפני הכינוי! מציגה את העצמי: אמית---15---חור בין המרכז לצפון---מאוהבת בערן!
L lililulu New member 12/2/07 #13 ואתם צריכות לשמוח שיש בביחוש הרבה מעריצות שאוהבות אותו! לא לריב על מי הכי הכי ומי היתה הראשונה עם הכינוי הזה
ואתם צריכות לשמוח שיש בביחוש הרבה מעריצות שאוהבות אותו! לא לריב על מי הכי הכי ומי היתה הראשונה עם הכינוי הזה
מ מורן וספיר New member 12/2/07 #18 ../images/Emo187.gifשיעשו מה שהם רוצות אין לי כוח אליהםם אני אמרתי את שליי
L lililulu New member 12/2/07 #23 מורן?! על שטויות כאלה תוציאי את העצבים שלך??? לא שווה בכלל! יאללה עד שדילב תבוא ותהפוך את כל הפורום מרוב עצבים בואי נשב בשקט...חחחח
מורן?! על שטויות כאלה תוציאי את העצבים שלך??? לא שווה בכלל! יאללה עד שדילב תבוא ותהפוך את כל הפורום מרוב עצבים בואי נשב בשקט...חחחח
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 12/2/07 #24 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעזבי אותןן שיפתרו את זה לבד אנחנ ו אמרנו להם והן לא מקשיבות לנוו הולךצ להיות פה מריבהה
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעזבי אותןן שיפתרו את זה לבד אנחנ ו אמרנו להם והן לא מקשיבות לנוו הולךצ להיות פה מריבהה
מ מורן וספיר New member 13/2/07 #387 ../images/Emo187.gifאמרת את זה כבר 97776 פעם יאלה טחנו תנושאאאאאא
מ מיכלוש יוסף New member 12/2/07 #71 ../images/Emo212.gif מה זה הולך להיות פה מריבה?! אתן רוצות שוב שהפורום יתבאלגן ?! אני מקווה שלא . . . תנסו למנוע את המריבה לפני שהיא תתחיל , כי אם לא אז . . .
../images/Emo212.gif מה זה הולך להיות פה מריבה?! אתן רוצות שוב שהפורום יתבאלגן ?! אני מקווה שלא . . . תנסו למנוע את המריבה לפני שהיא תתחיל , כי אם לא אז . . .
מ מורן וספיר New member 12/2/07 #79 ../images/Emo187.gifאת צודקת... אבל שיחליפו תכינוי כי זה מה שגורם למריבה!!!! עם הם היו מחליפות אותו מההתחלה לא היה שום ריב... אז מאוד כדי שהם יחליפו אותו שכדי למנוע מרביה=//
../images/Emo187.gifאת צודקת... אבל שיחליפו תכינוי כי זה מה שגורם למריבה!!!! עם הם היו מחליפות אותו מההתחלה לא היה שום ריב... אז מאוד כדי שהם יחליפו אותו שכדי למנוע מרביה=//
מ מיכלוש יוסף New member 12/2/07 #89 ../images/Emo212.gifאיך הן יחליפו אותו מההתחלה אם הן חדשות ?! צריך להסביר להן יפה !