שלוםםםם

../images/Emo187.gifטבובבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!

חעחעחעחעחעחעעחעחעחעחעע
(בלי הכפלות בלי מלא סימני קיראה)

../images/Emo110.gifממש לאאאא זה סתםם כי אניר גי

אני רגילהה********* עם זה ככה אזז קרןן אמא של העצבניות חחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifקודם כל ברוכה הבאהה

חחחחחחחח התמכרות נעימה אבל תשני כינוי י הוא כבר שייך ה למישהי חחח יש פה מישהי שקוראים לה פה ביחושית אז כדי למנוע מריבה פשוט תשני אותוו

אז? עם היא פה לפני זה אומר משהו???

הכינוי שלנו ככה מלפני הרבה הרבה זמן וזה שנרשמנו רק עכשיו לפורום לא אומר שנשנה אותו!!!!!!!!! הרבה בנות אוהבות את אביחי וזה לא אומר שהכינוי הזה יש אותו רק למישהי אחת!!!!! אז אנחנו לא נשנה כינוי!!!!

../images/Emo187.gifספיר?!?!?!?

לא יאפה להגיד להם לעוף... שישארו אבל-שיחליפו תכינויי זה מעצבן לחזור על אותו משפט 100 פעםםם

../images/Emo110.gifנכון אבלללל

הם לא רוצותת להשארררר פהההה בלי הכינוי הזהה אז שילכו המ אני יגיד להם אני גם רוצה שהם ישארווו אלב בלי הכינוי הזהה!

טובי שמעי "חמודל'ה" כנסיי

לא כדאי לך להתחיל איתנו ברגל שמאלל למרות שכבר התחלתת!וזה לא טובב! אמרו לך פעם אחת יפההה תשני תכינוי בבקשה לא הקשבת סבבה עכשיו תראי מה גרמת פע ריב! וחוץ מזה זה כן אומררר שיש כינוי רק למישהי אחת זה כמו שאני דושונת ורק לי קוראים ככה! אז ככהההה גםם לדילבי קוראים ב י ח ו ש י ת והיא היחידה! אף אחת לא תגנוב לה תכינוי ואני ידאגגג לזה! מקוווהה שהפנמת דילבב היא ביחושית את סתם הורסת תכינויייי! אזזז ....בשביל שאני ישמעע חמודה אזז בבקשה תחליפי תכינוי מ ה ר ! ! ! דושונתתתתתת יוסףףף היחיייייייידההההה כמוו שדילבייי היאא ביחושייתת היחייידהה!!

למעלה