שלוםםםם

שלוםםםם

שלום לכולם אני שרון מאשדוד בת 14 אני מקווה להשתלב פה אמממממממממ אני חולה על אביחי לוי המושלם החתיך כפרה עליוו והכינוי שלי זה ביחושית ככה קוראים גם לחברה שלי מירי שתינו אוהבות אותו ושתינו נרשמנו לפורום אז אני ישמח להכיר אותכן.....

../images/Emo187.gifיש רק ביחושית אחת!!!

וזאת דילבבבבבבבבב אז כדי שתחליפו שתיכן כינוי ומהרררררררררר

../images/Emo80.gif כנסווו

קודםם כולל השתלבוות מהירהה תקשיבוווווו יש פב רק ביחושייתת אחתת אל תתחילו ברגלל שמאללל אלל תתחילוו ברעעע! תשנווו ו-מ-ה-ר פטל אלמוריש הנסיכהה... חחחח התרגלשתייי מהשיינייםם

איזה מגעילותת כנסוו!!

תקשיבו בנותתת! אם כול הכבוווד שלדילב קוראים ביחושיתת זה לא אוסר על אפ'חד לקבל ת'כינוי שלה!!! מה זההה?! אז תבקשו יאפה לפחותת אם אתן כולכך מתותת על דילבב וככה מעליבות בנות אחרות?! זה מגעיייל ואם תמשיכו ככה? אני גם יבין את הבנות שעזבו! {ולא יחזרו בגלל השטויות האלההה שלכןן!!} מה זה מפריע לכם שגמלה קוראים ביחושית?! סוווו?! שם קדוש לדילב? לאאאאאאאא!! מקווה שהבנתן..ודילב? אני אוהבתותך אבל היייתי חייבת להגיד את זה... ואל תכחו את זה בצורה רעה אני רק אומרת שתקלטו כבררר!!

../images/Emo187.gifכולה ביקשנו שתחליף כינוי

מי ישמעעעעע =// הפורום הזה קטן לכול אחת יש תכינוי שלה זה לא הפורום הרשמי שיש מלא דמושית מלא ביחושית מלאא אושית וזה.. כול אחת יש לה כינוי משלההה

עשיי טובההה!! כנססייי!!

זה שטווויוותת ואת יודעת את זהההה!! מה אז אם אתן מתות על דילב כולכך זה אומר שאסור לבנות אחרות לשים פה את הכינוי ביחושית?! יווופייי!! איזה חשווותתת!! זה דפוווק!! ובקצב הזה?! עוד מלה מלה בנות יעזבווו!! זה פשוט אגווו!! ואם את אומרת ככה? אז מה הפורום הזה כולכך מצומצם שאין בוא אפ'חד שלכול אחד יש כינו משלה?! איזה שוטויות תעשו לי טובה ותרדו מהשטיות האלה תפקחו ת'עניים ותראו שהפורום הזה מתפרררקק אפילו אני כבר כימעט יצאתי מ'פה אבל לא יצאתי!! אז זה מה שצריך ליהיות פה?! לדעתי?????? זה שאתן מחשיבות מישי אחת לאיזה "קווין" {מלכה} של הפורוםםם!! פה? זה פ-ו-ר-ו-ם ג-י-י-ם ב-ו-י-ז ולא פורום אגווו!! אז סתמו ת'פה שלכןן ותצקבלו כול אחת עם הכינוי שלהה!!! אביחי אוהב את דילבב זה נכוןן אבל לא רק אותהה יש עוד בנות שהוא מת עליהםםם!! אז מה זה כולכך משנה הכינוי?! תשנו אווירה!! למה חנוק פה!!

../images/Emo110.gifכנסי כנסייי

זה עבר כברר מה באתת עכשיו לריב גם את??? יאלהה סתמי תפהה אתת וואי מה כואב לכםם שאנחנו מגינות עליה אה.????????????? זה הכינוי שלה והיא תעשה מה שבאלהה יאלהההה עוד אחתת אוףףףף

../images/Emo108.gifאההה שקד כנסיי כנסייי ../images/Emo70.gif

קודם כל תרגיעי ת'דיבור שלך עללי.. ! ואל תגידי לאפחת "סתמו ת'פה שלכן" כי את בקושי לפורום אז אם את כבר נכנסת פעם ב.. את לא צריכה לבוא בטענות כל הזמןן :\ [לא תמיד את עושה את זה כן?] וכן בפורום יש פה כמה בנות שיש להן כינויים סווו ?! מי יגיד לנו לא ?!?!?!?!?!?!! וחשות? מה הקשר לא הבנתתי?

דילב כנסי וכנסו כולם!

זאת לא הייתי אני שכתבתי פה את הכול...חברה שלי יסמין נכנסה לשם משתמש שלי וכתבה את זה...אני לא בסגנון של לריב...ובכלל לא הבנתי מה יש...
ככה ש...סורי..לא אני...מקווה ש'תסלחוו...:-*

../images/Emo108.gifידעתי...

אני לא מכירה אתך ככה חחח ואני אוהבת אותך שמנה .. דברי איתי באייסי מאז שדיברנו על .... לא אמרת לי איך את !

../images/Emo110.gifחחח שקדוששששששששששש

זהו יתפלאתי איך את מדברת עלי ככה חחחחחחחחחחחחחחחחח חוצנפית היא שתרגע חחחחח אוהבתותך כפרע סולחת=] ספירושלך=]חחחחחחחחח

למעלה