אחרונה לבנתיים... אני ישים עוד יותר מאוחר... :)
N Nitzan122 New member 14/10/05 #39 ../images/Emo6.gif חחח וואי אני מתחמקת מללמוד למתמטיקה, היו חייבים לתקוע לנו את זה ביום ראשון נכון?! אוף אני שונאת ללמוד בסופשבוע!! טוב לפחות זה במתמטיקה אז לא צריך ללמוד יותר מידי....
../images/Emo6.gif חחח וואי אני מתחמקת מללמוד למתמטיקה, היו חייבים לתקוע לנו את זה ביום ראשון נכון?! אוף אני שונאת ללמוד בסופשבוע!! טוב לפחות זה במתמטיקה אז לא צריך ללמוד יותר מידי....
S snoop cat New member 14/10/05 #42 נכון! ../images/Emo45.gif גם קייטי הולמס הייתה פעם בת 16 מחוצ'קנת עם פוסטר של טום קרוז מעל המיטה ותראי לאן היא הגיעה עכשיו!!!
נכון! ../images/Emo45.gif גם קייטי הולמס הייתה פעם בת 16 מחוצ'קנת עם פוסטר של טום קרוז מעל המיטה ותראי לאן היא הגיעה עכשיו!!!
N noa4u New member 14/10/05 #43 כן אבל... קייטי הולמס "קצת" יותר מפורסמת מאיתנו וגרה יותר קרוב למושא אהבתה בילדות, ככה שהנתוני פתיחה שלה הרבה יותר טובים משל כל אחת פה...
כן אבל... קייטי הולמס "קצת" יותר מפורסמת מאיתנו וגרה יותר קרוב למושא אהבתה בילדות, ככה שהנתוני פתיחה שלה הרבה יותר טובים משל כל אחת פה...
S snoop cat New member 14/10/05 #44 לא משנה היא לא נולדה מפורסמת.. במקרה נפלה על "דוסון קריק"... טוב לא חשוב, מותר לפנטז נכון??