שלוםםםם!!!

שלוםםםם!!!

היי לכם אני ענבר ואני בת 15 אני מעריצה את עברי כבר כמעט שנה וכתבתי לפורום הזה כבר כמה פעמים.... אתם בטח יודעים אבל עברי הוא אדם שנראה נחמד ובכמה פעמים שהייתי לידו הוא התייחלס נורא יפה אז אני גם אוהבת אותו בתור אמן וגם בתור בן אדם... הייתי רוצה להיות חלק מהפורום הנחמד הזה והייתי רוצה להכיר אותכם האנשים שכותבים פה אתם נראים לי לפי ההודעות אנשים נחמדים ומעניינים.... סורי על ההודעה החננית אבל לא נורא אני מקווה שתסלחו... אז ביי ביי לכם אנשים תהנו בחיים ותסבירו לי בבקשה מי נגד מי פה כי אני רוצה להיות בעיניינים מהר כי אני שונאת להיות חדשה ענבר(יותר טוב כלום מכמעט...)

ברוכה הבאה ענבר!

מי נגד מי?! אף אחד פה לא נגד אף אחד! כולם פה יחד. בהרמוניה [אוי זה נשמעה כמו after school specials] אמממ... אנחנו מטורפים, ומה איתך? תהני איתנו, נושי.

אני בטוחה...

אני בטוחה שאתם מטורפים... אני מתכוונת על מה אתם מדברים חוץ מעברי?? (את לא חייבץת לענות..)

היי לך ענבר../images/Emo187.gif

אהבתי את הכינוי ונושי צודקת אנחנו באמת מטורפים.... אז מה שנשאר להגיד לך זה וולקאם!

הי ענבר ../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה לפורום
עכשיו רק נשאר לך שם של חיה באות שלך והקול שהיא עושה ..

ברוכה הבאה ענבר..

את לא צכה להרגיש חדשה,זה לא היום הראשון בכיתה א',תכתבי,או תקראי,או תקראי ותכתבי,וגם תשמעי שירים,ותהיי בעניינים. תהני..

jeackyh

New member
../images/Emo140.gifשלום לום לום

היי ענבר- שם יפה!! ברוכים הבאים וכמו שכבר אמרו תרגישי בבית........

jeackyh

New member
לא, קרוב:)

אני ספיר אחותי ענבר וסתם בשביל ההמשכיות - עוד אחים: (רביד ועדי..) מגניב לא!?

נכון...

שיוווו כמה אחים כמה אתם המשםחה 100????? סתם אני במשפחה הקטנה
לא נורא ויש לי אח גדול עמרי וזהוווווו... אנחנו חיים לנו באושר ועושר.... תגידי לאחותך שיש לה שם מהמםםםםםםם

oooooOFIR

New member
כל הפירגון הזה לשמות

אני מכיר כמה אופירים אחרים ואני לא מחבב אותם כל כך... ככה יוצא שאני לא אוהב אנשים עם השם שלי...

ברור...,

בטוח שיש אנשים עם השם שלך שאתה לא אוהב.... פשוט היא אמרה לי שיש לי שם יפה אז שאלתי אותה למה היא אוהבת אותו... אתה מבין אני מנסה לפתח שיחותצ... (כבר אמרתי שאני קצת מסטולה ומשעוממת????)

oooooOFIR

New member
אממ..

אולי זה היה נישמע קצת כאילו אני אומר לך "מה, כל מי שיש לו אותו שם כמו שלך את אוהבת אותו?", וזאת לא הייתה הכוונה שלי... סתם רציתי לומר שאני לא אוהב אנשים עם השם שלי...

למעלה