שלוםםםם!

IDAN STAYLE

New member
שלוםםםם!

קודם כל קצת על עצמי: בן 21, דתי, אוטוטו משחורר טרי מצה"ל!!! נראה לי טוב כאןןן, ספרו מה הולך.. ותנו להכיר אותכםם

JUN JUN

New member
שלום וברוך הבא!!!

יש כאן מכל וכל, תשאר איתנו ותכיר את כולם. נתחיל בNIYA מנהלת הפורום המקסימה שלנו, פרויז יושב ראש הפדרציות הפרסיות הציוניות, אני JUN JUN שדכנית מתחילה וסתם אוהבת לעשות הרבה רעש פה, דודה שלי דליה חנום, אבא שלי סבא רחמים וחוץ מהם מככבים פה כמובן דוטקצי המקסימה , שירינק, שירין, ויש גם דודו אחד, הוא פרסי ארס, מהסוג שלא כדאי להתקרב אליו
בעיקר אוהב לעשות מהומות בהופעות פרסיות וכאלה. ויש עוד כמה כוכבים...

JUN JUN

New member
המשך..

לא נשכח את קומפוזיציה וחג' מולה שמככבים לא מעט, ולאחרונה גם את אסף הירשברג רות ועוד... יש לעיתים רחוקות הופעת אורח של הזמר והחזן FARIDI וגם עליזה מתקשרת וקוראת חלומות... כל מי שלא קראתי בשמו שיעמוד ויאמר הנני ויציג את עצמו ... יאללה מי מתחיל?

וואלקאם עידן...

בפרסית ני לא יודעת להגיד ברוך הבא...
מקום מאוד נחמד פה...אווירה חמימה..=) תהנה!

niya

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא עידן../images/Emo24.gif

לפורום שלנו
איזה כיף לנהל פורום נעים ונחמד, אני רואה שנשות הפורום היקרות כבר קיבלו אותך בסבר פנים יפות וכנאה לתרבותנו (אני יודעת שתמיד אפשר לסמוך כאן שביום שאני לא נמצאת יהיו פה מי שישמרו על הפורום)
ואחרי ההקדמה, נאחל לך שחרור מהיר וקל מצה"ל (איפה אתה משרת?) והמון הצלחה באזרחות... ספר לנו כשאתה משתחרר ופרויז יעשה לך כאן מסיבת שחרור עם מיטב המוסיקה הפרסית
חוץ מזה, אתה כמובן יכול לספר לנו מאיפה אתה בארץ, איך שמעת על הפורום ו... לא לשמור את דבר קיומו של הפורום בסוד! כדאי ורצוי להביא לכן חברים, הורים ובני משפחה
אנחנו פה מקבלים את כווווווווווולם

IDAN STAYLE

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אין על הפרסיות אין.. קבלת פנים כזאת.. אני משרת בבסיס ליד רחובות וב28 לינואר אני בחוץץ! איך הגעתי לפורום? עשיתי חיפוש בגוגל וזה נכנס לכאן... אז מי אמרה שהיא השדכנית כאן?!

niya

New member
jun jun שהיא גם ../images/Emo47.gif בזכות עצמה

תתפוס אתה קשרים טובים, אני מבטיחה שתצא מסודר

JUN JUN

New member
לא ככה בקלות..../images/Emo52.gif../images/Emo243.gif

הכל עובר במסננת עכשיו, דיברנו על זה... נבחן אותו כמה חודשים, נריץ את מבחן המלפפון ונחליט. פרויז, תארגן מלפפונים בבקשה.

niya

New member
../images/Emo6.gifלכן אמרתי

שהוא צריך לתפוס אתך קשרים טובים... לא בקלות תופסים כאלה קשרים

JUN JUN

New member
למפגש הפורום הבא

עלייך להצטייד בסכין חדה, המלפפונים עלינו..פרויז יסביר את ההמשך... פרויז, ימשיך כבודו...

פרויז1

New member
ובכן, בחורי :

מבחן הכניסה שלך יהיה בנושא חסכנות. כן, אנחנו פרסים . אומרים קמצנים? בבקשה: אתה תופיע לפני צוות הבחינה "מבט". אתה תקלף מלפלפון דק דק ותניח על שולחן המערכת. הצוות יבחן את עובי הקליפות ואם הן מספיק דקות, תוכל לעלות לשלב ב' במדרג הפרסיוּת בסולם ריכטר או סולם צלזיוס לפי בחירתך. עכשיו תענה לשאלות שנשאלת : מאיפה אתה בישראל, מתי הוריך עלו ומאילו ערים בפרס? ועוד משו על השושלת הסאסאנית פהלווית הפרסית שלך.
עוד לא זזת?

למעלה