שלוםםםםם

Principessa 17

New member
שלוםםםםם

מזמן לא כתבתי פה... מה שלומכם? שלומי מצויין.... חח היום עבדתי ואיזה איש אחד שיגע אותי.... נטלי-"אתה רוצה סט מברשות ב- 10 שקלים?" לקוח מעצבן-"כן" *נטלי רושמת בחשבון נטלי- אוקיי.. 164.78 בבקשה..." לקוח מעצבן-"את יודעת מה<? אני לא רוצה מברשות..." *נטלי מבטלת ועושה חדש נטלי- "154.78 בבקשה" לקוח מעצבן-"בעצם....... אני כן רוצה, הבת שלי תאהב...." ארגגגגגגגגגגגגג קשה לו להחליטטטטטטטטט?????????? שונאת את האנשים האלה ואני גם שונאת את אלה שאומרים כן אחרי שאמרו כבר לא.... אני צריכה לעשות מחדששש :-@

דיתוּש

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

מסכנונה, איזה אנשים
אבל אני מבינה אותם, בכ"ז אולי פתאום בא להם? ופתאום לא? או שהם סתם מנסים לשגע את נטלולה
איפה את עובדת בדיוק? אני באה לבקר

QuEeN oF mE

New member
נטלללללי!

יוווו איך הולך??? חח..בטח היה מעצבן.. נו מה איכפת לך תחשבי על הכסף שתרוויחי..
ומה שלום הרוקח?
אוי נזכרתי שחלמתי היום שעבדתי הרבה בבייביסיטר והרווחתי מלא כסף..אבל זה היה חלום מוזר..חפיף. בהצלחה מתוקה!

Principessa 17

New member
ויקי ודיתוששש!

דיתוש- אני עובדת בסופר- פארם. ונראה לי שבאמת הם רוצים לשגע אותי! קנוניהההה
אוי... הרוקח
הוא בא להציג את עצמו ולחץ לי את היד, חמוד.... אוי זה ממש לא טוב שיהיה לי קראש על אחד מעמיתי לעבודה... אבל זה לא מזיק רק להסתכל, נכון?
תודה לשתיכן!

"אנשים לא החלטיים באמצע הדרך,

אנשים לא החלטיים מאוד..." חחח... לפחות יש לך חוויות 'מצחיקות' לספר לחבר'ה! תחשבי על זה ככה! יש לי חברה שעובדת בתור אורזת בסופר בשנה וחצי האחרונה, וכל יום היא באה אלינו עם סיפור חדש ומצחיק. זה מקל קצת על הבאסה, במקרה ויש לקוחות מציקים כמו זה. ומה שלומך חוצמזה? במה את עובדת בכלל? ואיך בביה"ס? ספרי, ספרי.

שלומצי

New member
../images/Emo9.gif אני מזדהה!

אפילו שלא רואים עלי..... גם אני אחת מהמתלבטים! אני כל כך הרבה פעמים מתלבטת, עד כדי כך שעוד לפני שהתחרטתי ועוד לפני שעשיתי החלטה חדשה וסיפרתי למוכר, כבר לא נעים לי ששיגעתי אותו ואני לא אומרת מילה... אני יכולה לשנות את דעתי מה אני רוצה לאכול או ללבוש, לקנות או לראות בקולנוע. בכל מקרה, אני תמיד מעדיפה בנאדם החלטי לידי (עדיף חברה טובה) שבסוף יודעת מה טוב לי :)

למעלה