שלוםםםםם

שלוםםםםם

שלום לכם אנשים יקרים... אני נופית בת 15 מחולון... כבר הרבה זמן שאני נמצאת בפורום ולא כותבת כלום א היום החלטתי להצטרף לפורום ולכתוב. אני מעריצה גדולה של עברי לידר יש לי את שלושת הדיסקים שלו והייתי גם ב-3 הופעות: 1. מועדון התאטרון 2. רוק עצמאות 3. עזריאלי ונהנתי מאוד בכולם... אבל הכי במועדון התאטרון. שמעתי על זה שעברי יבוא לפורום ואני מאוד מאוד מאוד מתרגשת, יש הרבה דברים שהייתי רוצה להגיד לו ואני חושבת שזאת ההזדמנות שלי. אני מקווה מאוד להכיר כאן אנשים חדשים ונחמדים שאוהבים את עברי ואת השירים שלו (כאילו דה..) וממה שכבר יצא לי לראות בפורום הזה בהחלט יש הרבה אנשים נחמדים שאשמח להכיר! אז זהו שיהיה לכם סוף שבוע נעים

ZVI Z

New member
שלוםםם נופית

כן יש כאן גם אנשים נחמדים,אנחנו מעדיפים להשאיר אותם שלא יגידו עלינו שאנחנו פורום רק של אנשים רעים.תהני פה.תהני כשעברי בא ותהני בכלל בחיים.

ברוכה הבאה לפורום הלא שפוי שלנו...

כדי להתקבל לפורום עברי לידר, את צריכה להוכיח לנו עד כמה את לא שפויה... סתאאם.. ברוכה הבאה...תהני פה, ורק שתדעי שאנחנו באמת פורום של אנשים לא שפויים- וזה אחלה של דבר!

Mייקל

New member
וואלקום אבורד

אני מייקל (ואני לא ממשיך נועה...) פק"ל הצטרפות:
שם
איפה את גרה?
אלבום אהוב
שיר אהוב
כל מה שבא...

mushmor

New member
לא צריך לחקור!

היי אני מור הנודניקית של הפורום (סתם...טוב תלוי מה הם חושבים...לדעתי אני נודניקית...) תהני פה!!!

תודה רבה ../images/Emo24.gif

על הקבלת פנים הנחמדה! ואל תתדאגו כבר הרבה זמן שאני קוראת את מה שאתם כותבים בפורום ואני מודעת לעובדה שאתם לא שפוים
ולמרות שאני ניראת שפויה אני ממש אבל ממש לא במיוחד שזה נוגע לעברי לידר (ויעידו על כך חברי שראו אותי מתחרפנת ב-5 בבוקר ברוק עצמאות שעברי עלה על הבמה) ולשאלותיו של מייקל: קוראים לי נופית, אני מחולון אין לי דיסק אהוב אבל אני מאוד מאוד אוהבת את מלטף ומשקר ויותר טוב כלום מכמעט(הדיסקים הכי טובים שיש) והשירים אהובים עלי הם:ואולי, לאונרדו,מלטף ומשקר ומרי לנצח!

Ez sLeeP

New member
וולקם.

אם את לא שפויה, אני מניח שתתאקלמי במהירות.. אני מאוד שפוי, אני לא מבין מה האנשים הקטנים על הכתף רוצים ממני.. מאוד שפוי!

למעלה