שלוםםםםם

נ ס ת ר ת

New member
ערב מצויין קופיף ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום שלנו
מה שלומך בלילה זה?

../images/Emo51.gif

אני שבוז מכל המתכונות והבגרויות. כל שנה אני מבטיח לעצמי, ששנה הבאה אני אתחיל להשקיע מההתחלה, כמו כולם. אבל שוב אני מוצא את עצמי עם פרוייקט גמר שנתי, שאני צריך להספיק בשבועיים
, לאחר שלא עשיתי כלום כל השנה...

נ ס ת ר ת

New member
אוייש איזו נוסטלגיה...

אני זוכרת את הימים ההם...לדחות את הכל עד הרגע האחרון ואז לכעוס על עצמי למה אני שוב עושה את זה... וחוזר חלילה... אבל זה נגמר בקרוב לא קופיפון ?

עייפה ../images/Emo99.gif

נראה לי שהיום אני פורשת לכם בשעה נורמלית.... איזה כיף לי
**ולא בגלל שרע לי להיות כאן**

נ ס ת ר ת

New member
../images/Emo4.gif

לך כיף לי לא...ז"א כיף לי שאת תשני בשעה נורמלית אבל לא כיף לי להיות כאן לבד...אבל במחשבה שנייה אולי לא אהיה כאן לבד...אבל בכל זאת את לא תהיי כאן...אבל לך זה טוב כי את תשני בשעה נורמלית, שמישהו יסביר לי מה אני רוצה ! הכל בגלל ה
שלך ילדונת...תראי מה קרה לי

nati012

New member
yo ho ho

את לא לבד, אני כאן. בעקבות שרשור שנתקלתי בו בפורום אחר, יש לי רעיון (זו רק הצעה, אל תסקלו אותי באבנים): מה שירי הלילה החביבים עליכם? איזו מוזיקה עושה לכם את זה בשעות הקטנות?

אין כמו רגאיי כדי להירגע בסבבה

עכשיו אני שומע בוב מארלי. ובזאת פורש למיטה, חדר כושר עושה את שלו- מומלץ לכל הנודדים.

נ ס ת ר ת

New member
לילה טוב קוף סלעים ../images/Emo29.gif

בשעות כאלה אני מעדיפה את השקט...כולם בבית נמים את שנתם ואלוהשעות הכמעט יחידות שלי עם עצמי...ואם מתחשק לי להקשיב למוזיקה היא תהיה שקטה...בדרך כלל ישראלית...שירים כמו "אם תלך" או השיר שמופיע בחתימה שלי...שירים רומנטיים...רכים...

ליב Liv

New member
לילה טוב לכם ../images/Emo140.gif

אצלי זה לא משנה מה השעה קשה לי להיות על המחשב מבלי לשמוע מוזיקה.. כרגע שומעת את ה Fugees

דנטל

New member
לא משנה באיזו שעה

אני תמיד אשמע אותו סוג מוסיקה. אין לי מוסיקה ששייכת לילה. להפך - השירים שבדרך כלל משמיעים בלילה הם בלתי נסבלים. אני אוהבת רעש וקצב. בקיצור, בדרך כלל כשאני רואה טלויזיה בשאיפה להגיע לשעה שאני אהיה עיפה, זה MTVbase, וזה אומר מוסיקה שחורה. כשאני תופסת את היום הנכון אני אראה תוכניות של רוק כבד.

למעלה