שלוםםםםם לכולםםםם!

שלוםםםםם לכולםםםם!

מה קורה אנשים? אז כפי ששמתם לב אני לא פה בגלל הלימודים,נהיגה אהבה מדהימה ועכשיו זה טרי דירה חדשה דנדשה במושב מדהים.
למי ששמר על קשר מואהההההההה
שיהיה לכם אחלה שבוע וחיים אבל הכי הכי חשוב תפסיקו להתרגש מפוצים שנכנסים לכאן ומנסים למשוך את תשומת העצבים שלכם כי זה לא בריא
שלכם ב
... רוזעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב-למקרה ששכחתם אותי הנה תמונה שלי.

FELLATIO

New member
רוזעעעעעעעעעעעעעעעעעע

געגתיייייייייייי...בהצלחה בהכל מקסימה!! ותעשי איזה נדנוד במסן שתתחברי מתישהו יש כמה שאלות.... ממווווואאאאאאאאאאאאההה

רוזיתו'ש הנשמה

כפרע עליך נשמה מקסימה של מלאך שכמוך אני שמח לראות שהכל טוב אצלך שמח לשמוע שהחיים מחייכים אליך אני מת עליך מאמי ותמיד אשמור איתך על קשר כל עוד את תשמרי ותהיי בסביבה לדבר לפעמים כמו שאמרתי לך כבר לא פעם אחת אני מאושר לדעת שטוב לך אז אני מקווה שהכל ימשיך ללכת אצלך כמו שצריך כי לאחת כמוך מגיע הטוב ביותר הגיע באמת הזמן שהחיים יחייכו אליך ותזכי לחיים מאושרים והוגנים חולה עליך אחות קטנה ותמשיכי לעשות אותי מאושר לדעת שטוב לך בחיים שבוע טוב נשמה שלייייייייייייייייי נ.ב גנבתי ת'תמונה שלך מפה למזכרת
נ.ב.נ.ב בשבוע שעבר הייתי במגדל העמק
נ.ב.נ.ב.נ.ב בעוד שלוש שבועות אני שוב במגדל העמק אולי במקרה תהיי שם קצת נראה אותך למרות שעברת לדירה חדשה נ.ב.נ.ב.נ.ב.נ.ב חולה עליך מאמי נ.ב.נ.ב.נ.ב.נ.ב.נ.ב מג'דל כרום מחכה לנו...נולד לחטיב בן לפני שבוע בערך בקרוב תהיה חפלה בכפר אני יהיה שם...ואת?

רוזעעעעע חייםםםםםם שלייייייי../images/Emo25.gif

אהובתיייייי חולה עלייך
את לא יודעת כמה אני שמחה לשמוע ולראות את האושר שלך
עם החבר ועם הלימודים ולדעת שאת מאושרתתתת
חולה עלייך נשמתיייייייייייייייייייי באהבה
גדולה אחותךךךךךךךך בירעעע

אחותיייי ינעל העולם איזה פוזה../images/Emo23.gif

למה חשת שנשכח אותך?
איזה כייף לשמוע עשית בשכל
מזל טוב על דירה
עם אהבה 555 טוב לראות אותך

DjXtrem

New member
מה קרה נזכרת בבלוגים פתאום

זה לא בריא לחזור לפה את סתם תתגעגעי עכשיו יותר מדיי תברחי כל עוד אתה יכולה מת עליך ילדנות

רוזעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo23.gif

מאמיייייייייייייי אין לך מושג כמה התגעגתי אליך מאמי אני שמח שעשית בשכל (כבר אמרתי את זה בעבר ,אבל לא נורא):p שהכל מסתדר לך בחיים ,שאת משקיעה בלימודים ובחיים שיש לך אהבה (שמרי עליה)!!! וברכות על הדירה החדשה מאמי תאמיני לי שאין מספיק מילים לתאר כמה התגעגעתי אלייך אז נסכם בזה :שהתגעגעתי אליך כל כך :) ואת כל כך צודקת שלא צריך להתרגש מפוצים שנכנסים לפה וצריך להמשיך בחיים כי זה הכי חשוב אז רוזע מאמי המשך שבוע טוב יום טוב :) וכנסי למסן בהזדמנות :p שלך חן
ו>>>>>זה ממני :)

רוזית

תתחדשי על הדירה, בהצלחה עם הצמוד ועם הנהיגה, ומן הסתם הכי חשוב שתשמרי על עצמך.

תמוני

New member
רוזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

וואי שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה כיףףףףףףףףףףףף לך חחחחחחחח נהנהת מהחיייםםםםםםםםם חחח חלום של כל אחד וואי התגעגעתי חחחחחחחחחחחחחחחחח בטח כבר לא זוכרת אותי חחחח אז נזכיר לך חחחח מימדיון :)

רוזיתתת געגעתי אלייךך

איפההההההה אתתתת לא שומעים כבר ממךךך?! נעלמתתתתתתתת ככההההה מהבלוגיםםםם אהההההההה?! געגעתיי אלייךךך מאיוש

../images/Emo189.gifר../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifז../images/Emo189.gifה../images/Emo189.gif

מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
!!!!
ראשית כל, נפלא ביותר לשמוע ממך, כל שכן בשורות
ח
י
ו
ב
י
ו
ת
ומלהיבות כגון אלה!!!! שנית, אני מבקש לאחל לך
ה
צ
ל
ח
ה
רבה ומרובה -
ה
צ
ל
ח
ה
מלאה בכל דרכייך החל ב
ל
י
מ
ו
ד
י
י
ך
, כן בנהיגתך, כמו גם כמובן ב
א
ה
ב
ת
ך
, אשר כל כולי תקווה שבעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
ת
ר
ק
י
ע
לה אל השחקים (אל תשכחו רק לעשות סקס בטוח
), כאמור בדירה החדשה, שתבוא ה
ב
ר
כ
ה
וכן בכל אשר תחפצו - את ו
א
ה
ו
ב
ך
, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, האיש והאייקונים, דדי.

יאאאאאאאאאאאאאא

המושלמת שלי פההההההההההההההה סמאעלה כמה זמן גם אני לא הייתי פה..איזה שיאאא..חחחח רוזעעעעעעעעע התגעגעתי אלייך קובבנית ניסיתי להתקשר אלייך כמה פעמים לביתא בל לא עונים ועכשיו אני מבינה למה אחרי שאמרת שעברתם דירה...אבל גם בפלא מסננתא ההה יפה לך..חחחחח תשמרי על קשר זנזונעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה