שלוםםםםםם

lgmtk

New member
שלוםםםםםם../images/Emo70.gif

אני חדש בפורום הזה
קוראים לי ליאור אני בן 14 מהדרום ואני מעריץ מושבע של אנימה
במיוחד של דיג'ימון
יש לי שאלה-מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה קרה בפרק היום (14.7)

ברוך הבא!נעים מאוד!

זה אחלה פורום,יש כאן אנשים ממש מקסימים,ואני מאחלת לך שתהנה כאן מכל רגע!

Digi Lista

New member
ברוך הבא ליאור../images/Emo13.gif

אהלן,מה שלומך? שמחים שהצטרפת ואני בטוחה שתיהנה כאן ותישתלב אם רק תישאר מעבר להודעה הזאת תרגיש כאן כמו ב
אני לשירותך בכול מה שתירצה
השרשור על הפרק נמצא פה, אם תירצה הרחבה חברי הפורום האחרים ואני נשמח לעזור

lori4

New member
ברוך הבא....

הייתי רוצה לעזור לך עם הפרק אבל בכנות גמורה אני בקושי זוכרת משהו.

lgmtk

New member
ווואיייי../images/Emo70.gif

וואי
לכולם אתם מתוקים
אני בטוח שאני אשתלב כאן טוב מאוד

meytar

New member
ברוך הבא!

אבל אני מזהירה אותך שכמות הבנים פה שואפת ל3 אחוזים...

star_female

New member
אנחנו עוד לא 97 בנות ../images/Emo3.gif

יש פורומים שיש בהם בת אחת או שתיים והרבה יותר בנים ולאף אחד זה לא נראה מוזר, אז למה כאן זה כן מוזר?
ברוך הבא ^_^

Digi Lista

New member
כול אחד מחשב אחרת דברים../images/Emo3.gif...

טלי,לא כולנו גאונים במתמטיקה כמוך*אמממ חמש יחידות*... אולי זה שלושה אחוזים בחלוקה אחרת,למשל יש כאן בממוצע 12 בנות ועוד בן אחד קבוע וכמה רבעים(כלומר לא קבועים)ואז אם מחברים הכול...

star_female

New member
כן, אבל אם יש 3 בנים...

צריך עוד 97 בנות כדי ש-3 אחוזים מכל האנשים (סה"כ 100) יהיו בנים. למה אני חושבת על זה בכלל, גמרתי עם מתמטיקה לזמן הקרוב.. *_* (ואפילו בלי מועד ב' ^_^)

Digi Lista

New member
אם הזכרת מועד ב'...

אני לא יודעת את הציון שלי במתמטיקה-זה עולה לי בג'יבריש,את האנגלית אני יודעת אין מה לדאוג למועד ב' אבל לגביי מתמטיקה נרשמתי מראש למועד ב' הבטיחו לי שיחזירו לי את הכסף אם אני לא אצטרך,הבעיה שאין לי מושג,אני חושבת ללכת ולעשות בכול זאת אם כבר שלמתי...מצד שני אני לא יודעת אם כדאי(גם לא באיזו שעה לבוא כי נרשמתי רק לחלק השני ולא לכול היחידות)כי אם המזל שלי מועד א' יהיה גבוה הרבה יותר ממועד ב' ואז ביזבזתי את זמני...כמו שאני מכירה את עצמי אני בכול מקרה,אבל זה עוד לא סופי...

lori4

New member
השעה חמישה לשלוש בלילה

אני אפילו לא מסוגלת לחשב אחד ועוד אחד(המוח שלי מרוקן לגמרי) ואתם עוברים לאחוזים

Digi Lista

New member
אחוזים,שברים,חזקות,איקסים,משוואות..

העיקר שלא משעמם לנו ועוד בחופש...

lori4

New member
התפוז הזה נתקע אבל בכל מקרה

רציתי רק להגיד לילה טוב....

star_female

New member
גם לי זה עלה בג'יבריש..

אבל אני ראיתי לפני זה את הציון באנגלית אז אני מניחה שהציון השני הוא במתמטיקה (זה גם היה הגיוני מהמספר של היחידות..). כדאי לך לנסות לעשות את הבחינה, אין לך מה להפסיד.. שנה שעברה מועד ב' היה יותר קל (לפחות ב-3/5).. מקסימום תפסידי 20 שקל.. והסיבה שאני מחשבת אחוזים זה מתוך עייפות ^^; אני מוזרה בלילה.. ויובל.. לא יודעת אם יש פה רק 3 בנים אבל אני חושבת שזה מה שהיא התכוונה להגיד בזה שאחוז הבנים שואף ל-3.. מצד שני... אני לא ממש חושבת עכשיו אז אולי הבנתי לא נכון.. ^^;

למעלה