שלוםםםםםם

שלוםםםםםם../images/Emo68.gif

אני מתה על אביעד!! חחחחחחחחחחחחחח הוא כזה מותק!!! והתוכנית שלו.. חחחחחחחחח שאני לא אתחיל!!! זהו, רק רציתי להגיד.. חחחחחח מה גם שהוא בוחר אחלה
בחורים.... וגם היה מעניין אם הוא היה משדך נוער.. כאילו ילדים בני 17 18..
יום טוף!

חחח היי!../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אולי תהיה תוכנית נוער מי יודע אבל לא יודעת, לא נראה לי שנוער זה הסטייל שלו
את יכולה להישאר את יודעת
ברוכה הבאה

Reutk

Active member
שלום לך

רק רציתי להגיד שמשום מה אני מוצאת את עצמי קוראת את הודעה שלך במבטא אודטי משהו מפחיד, והמבין יבין. במחשבה שניה זה בטח רק אני אז אולי כדי שאני יסביר בכול זאת:כול החחחח הזה נורא מזכיר לי את אודטה זה בכוונה או מה?

יש מצב...

חחחחחחחחחח... אני לא זוכרת מה אני עצמי אמרתי אתמול אז שאני אזכור מה הוא אומר... נההההה... אין מצב... אני רק אוהבת את העיוותים שהוא עושה בפנים... הוא מצחיק אותי מאודדד!!

X יו יו S

New member
חחחחחחחחחחחחחח

"הוא לא עושה עיוותים זה הפרצוץ שלו כפרה" חחח זה מה שעודד מתפוז אמר עליו(שאביעד התארח כאן) והוא אמר אח-לה בתוכנית הבוקר

X יו יו S

New member
חחח שלא יעבור לו

אני מתה על פרצופים שלו חח אני מחכה שכבר יתחיל הש"ש כדי לראות אותו משחק

חחחח :]

יעבור למי שאמר את זה על אביעד!! שאביעד ימשיך ככה ולי יהיו חיים ארוכים! [צחוק מאריך את החיים.. חחחחחחחחחחח] מזה ש"ש? ואיזה משחק?!

X יו יו S

New member
חובה עליך לשמוע את זה../images/Emo8.gif

כפרה חחח כן גם לי יהיו חיים ארוכים חח מקווה שגם לו יהיו כאלה השיר שלנו הוא כנראה(הכנראה זה לגבי תפקיד לשחק שם הוא בטוח ישחק) ישחק שם הומו חבר לשעבר של רועי

אם הזמן תביני

שכשעליזה עייפ היא לא יודעת מה היא אומרת... הפסקתי בקטע השני... נעצמו לי כבר העיניים מרוב עייפות... היה לי אתמול אירוע ככה ש...

X יו יו S

New member
מה הפסקת בקטע השני../images/Emo122.gif

חחח זה כזה קורע מצחוק ומזל טוב על אירוע :)

למעלה