שלוםםםםםם

שלוםםםםםם../images/Emo24.gif

שמי יניב ואני מטורףףףףףףףףףףףף על המומינים.. אני חובב נוסטלגיה מושבע ויש לי עשרות עשרות עשרותתתתתת תוכניות מהילדות כולל המומינים.. אני בן 26 וכמו שהבנתם אספן של תוכניות מהתקופת ילדות שלי רק עכשיו גיליתי את הפורום חחח אם מישהו מחפש תוכנית כלשהי.. רק תבקשו

Witchcrafts

New member
ברוך הבא!

אתה האבא של הפורום.
אני יסמין, רכו"ש צה"ל, פלישתית מאשדוד. מה הסדרה האהובה עליך ולמה? ממה ואיך התחיל האוסף? כמה פרקים מ"המומינים" יש לך? ואם אתה יכול לפרט בדיוק, זה יהיה נחמד. בקיצור, תחפור קמעה. העניין נשמע מעניין.~ ^^ מקווה לראות הודעות נוספות שלך כאן.

חחחחח האבא של הפורום חח אהבתיייי../images/Emo13.gif

תודה רבה על הקבלת פנים חחח לשאלות שלך יסמין..אממ..אין לי סידרה אהובה עלי.. אני אוהב את הכל..אבל אני הכי נהנה לראות את היער הירוק ויעל בארץ המצויירים(מכירה)? אני עובר בחנויות של תקליטים וקלטות יד שניה והופך את החנות עד שאני מוצא חחחח איך התחיל? אממ..תמיד אהבתי את הסדרות ילדות שלי..וחשבתי איך אפשר להשיג אותם.. וכך החל מסע חיפושים אחרי הסדרות ברחבי הארץ חחח אין לי הרבה פרקים של המומינים..אולי 3 לא מצאתי קלטות של המומינים עדין.. אתם אוהבים רק את המומינים או עוד סדרות? ולמה הפסיקו לשדר בטלויזיה..? ידוע למישהו?

Witchcrafts

New member
"יעל בארץ המצוירים"? "היער הירוק"?

לא מכירה. מתנצלת. גם לא שמעתי עליהם ממש, האמת. אם כי השמות קצת מצלצלים לי. עכשיו אני מבינה איך אתה מצליח לאגור סדרות נוסטלגיה. עם עבודה כזו, מה הפלא.
בעיקרון, כולנו כאן (לעניות דעתי) אוהבים סדרות מצוירות (את אלו ששודרו בחינוכית; נילס, שאלתיאל וכד'), כאשר אצל חלקנו נכנס גם עניין האנימה והמנגה (אם אתה מעורה בנושא). הפורום עצמו מתמקד בעיקר בתוכנית "המומינים" ולכן רובם המוחלט של הדיונים כאן קשורים לעמק. השאר במסגרת שרשורי א"ט שמתקבלים בברכה. ולמה הפסיקו לשדר? שאלה טובה. גם אני עדיין לא הבנתי את הסיבה לכך. בכל אופן, אני מקווה שהם יעלו שוב את "המומינים" לאוויר, בתקווה שזה יעורר את הפורום. ואין על מה.~ (-:

כן אני מקווה שיחזירו לשדר בקרוב

האמת שכל הסדרת היפניות האלה לא ממש מדברות אלי לא אוהב.. ובלי לפגוע במישהו.. התוכניות של הדור שלי עודדו חינוך ודרך ישרה.. התוכניות של היום..אלימות ולא חינוכיות ובגלל זה הדור של היום נראה כך..על הפנים..

אני שמח שמישהו ושב כמוני..ולמה נילס המקורי?

סתם חחח נילס הולגרסון זו אחת התוכניות האהובות עלי ביותר..יש לי את כל הפרקים כמובן וגם את הספר..

למעלה