ומה יש לך להגיד בנדון?
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #35 ערפא גם לך לא חסר... מה נראה לך ששכחתי שעבדת עליי עם ספיר בעיניין עם העכברון? לא, לא שכחתי ואתה תשלם על זה ביוקר.
ערפא גם לך לא חסר... מה נראה לך ששכחתי שעבדת עליי עם ספיר בעיניין עם העכברון? לא, לא שכחתי ואתה תשלם על זה ביוקר.
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #43 חחחחחחח מה מתחילה?? הוא אמר לי מת עליך אמרתי לו גמני עליך... חח מה התחלתי בזה???
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #49 ערפאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif אני יזרוק עליך נעל אתה לא תדע מאיפה זה יבוא לך תיזהר תגיד לי על מה אתם צוחקים כי לא הבנתי חחחחחח
ערפאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif אני יזרוק עליך נעל אתה לא תדע מאיפה זה יבוא לך תיזהר תגיד לי על מה אתם צוחקים כי לא הבנתי חחחחחח
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #54 חחחחחחחחחחחחחח לא אתה יודע לכל אחד יש הספקת נעליים למקרה חירום.. כמו זה למשל..!
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #33 הכל טוב לירן מה איתך? אמ....אין לי מה להגיד מה שנכון נכון אבל הגזמתתתתתתת בבנות אני לא מתעללת.. לספיר אין רגשות אם זה מה שהיא עושה... אני רק בבנים זה המשחק שלי.!
הכל טוב לירן מה איתך? אמ....אין לי מה להגיד מה שנכון נכון אבל הגזמתתתתתתת בבנות אני לא מתעללת.. לספיר אין רגשות אם זה מה שהיא עושה... אני רק בבנים זה המשחק שלי.!