שלוםםםםםםם

שלוםםםםםםם

קוראים לי אבי ואני עורך דין של ניקי הוא קרא לי לפה כי אמר לי שיש מחלוקת בינו לבין ספיר מי יותר רעה היא או אתי אז באתי לעשות סדר והבאתי אתי את חבר שלי איציק

המשטרה

New member
שלוםםם אבייי ושלוםםם לכולם

אני איציק וגם לי קראו כדי לעשות סדר ואני מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהר כי אין לי זמן לשטויות של ילדים קטנים

necky

New member
הלוווו תרגיע...

למי אתה קורא ילדים קטנים, אנחנו יכולים להסתדר בלעדיך אני ואבי אז אל תשחק אותה עכשיו ותעשה את העבודה שלך

המשטרה

New member
בכלל איך אתה יכול לדבר...

הרי אבי אמר לי שספיר חטפה אותך ובאתי לפה כדי להציל אותך

אני מודה...

הייתי חייב להגיד לך את זה כדי שתבוא לפה כי ידעתי שאם אספר לך באמת אתה לא תבוא ספיר אכן תפסה אותו אבל היא הייתה לא רעבה אז שיחררה אותו

המשטרה

New member
טוב בגלל שאתה...

חבר ילדות שלי אני סולח לך אם אני כבר פה אז מה הבעיה האמיתית ספר לי ניקי בבקשה

necky

New member
אתה יכול לקרוא לי ערפא

אז ככה לפני כמה שבועות הייתה ספיר הרעה הראשית בלי אף מתחרות אבל אז באה לה לפורום מישהי חדשה שקוראים לה אתי ונכנסה חזק בקטע של הרעה והתחילה להתחרות בספיר, אתי הייתה ועדיין מתעללת בבנים בצ'אט וגם בבנות ומשחקת בהם כאילו הם כלום(והם כאלה) ולספיר יש בעיה לכנס לצ'אט אז לה אין את היכולת להתעלל בבנים אז אתי התקרבה מאוד לתפקיד הרעה הראשית, וספיר עדיין לא רוצה להגיד את האמת שהיא בדרך להפסיד את הכתר ומתווכחת איתנו על זה, אולי תחליט אתה מי יותר רעה? ועוד משהו שישאר בינינו את הבעיות של להכנס לצ'אט של ספיר עשתה אתי(רעה אמרנו?)

בטח שיש לי...

אז ככה ערפא אתה יכול לספר לי בקצרה מה עשתה לכם ספיר ומה עשתה לכם אתי כדי שתתנו להם את התואר הזה

necky

New member
אז ככה...

ספיר יורדת על כל אחד באופן אישי ומעליבה אותו ויורדת על הלהקה שהוא הכח אוהב בעולם וגורמת לו לבכות על המקום(אני מדבר מנסיון) אתי הייתה על יום אומרת כל יום שהיא רוצה גט ממני(אישתי שכחתי לציין) ואומר לכל אחד אחר כל יום שהיא חברה שלו ולמחרת כאילו שלא היה כלום זורקת אותו לכל הרוחות ולא מתייחסת אליו יותר, וכל יום בוגדת בי וזה כואב מאוד, וכבר אמרתי שהיא עושה בעיות לספיר כדי שהיא לא תכנס לצ'אט להפריע למהלכים שלה עוד משהו?

necky

New member
כן...

שתיהן היו קונות נעלים ממישהו בשם רותם אני לא יודע אם אתה מכיר וזורקות עלינו וזה היה כואב מאוד.

המשטרה

New member
קודם רציתי לציין....

שאנחנו מכירים את רותם היא עבריינית נמלטת וכל מי שיודע מקום על הימצאה מתבקש להודיע למשטרה.תודה אז ככה חוזרים למשפט שלנו. רציתי להודיע שפסק הדין יושמע רק אחרי שנשמע מה יש לעד השני לירן לומר בעניין וגם משתי העבריינות אתי וספיר ALL RISE

necky

New member
רציתי להזמין אותכם...

לארוחה ולנוח קצת בביתי עד שהעד יחזור וגם שתי העבריניות

sapir aloud555

New member
LOLLLLLLLLLLLLL

נקרעתייייייייי

little bry

New member
אבל אבל אבל ערפא!!! ../images/Emo12.gif

אמרנו שקוראים לו משה!!