שלוםםםםםםםם

Baka 1

New member
שלוםםםםםםםם

שלוםםםםם באתי להיתנחל מוהאהאהא קוראים לי אפרת אנוכי בת 13 מירושלים אנוכי אוהבת אנימות ובלה בלה בלה אנוכי סוגדת להארי פוטר וגם כימעט לכל לדבר קיקיו זונה (לא קשור) ואקירה הוא אלוהים והוא בישייייייייייייייייייייי אאאאאאאאאאא בישי קטן ומתוק *סגידה* בעעעעע אין לי מה לומר אההה כן שככתי אנוכי באקה אבל מאוד (מאוד!) באקה. בעעע משעמם לי, אנוכי לא מבינה כלום בתפוז אנוכי בהיידי אנשים תעזרו לי

S h e d o n i t

New member
כלל ראשון...../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

סיגדי לקיקיו סאמה ומיד^^, XDDDDDD !~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! ברוכיתית

star_female

New member
אמ... ברוכה הבאה

תשתדלי לא לקלל בבוטות בפורום... והנה תורת השרשור של תפוז, השתמשי בה בחוכמה.

CibiHeart92

New member
קודם כל תירגעי

אהלן אני נאקו ברוכה הבאה, וכמו שטלי אמרה בבקשה לא לקלל... גם לא את עצמך.. P:

hili האחת

New member
יש לי הרגשה שנהיה חברות טובות....

גם אני שונאת את קיקיו ה.... אקירה באמת אלוהים והוא באמת בישי!!!!! ברוכה הבאה!

Baka 1

New member
^^

סליחה שקיללתי אנוכי רגילה... חחח וייאיייי את מסכימה איתי את סגידעעע ^^

oOo Yaoi oOo

New member
אפרתעע? ../images/Emo12.gif

יאיי! אני מכירה את אפרתע! כי גם אני באתי מהייד פארק.
טוץ. ברוכית..!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה !!!

גמני חולה על אקירה הבישי ההורס ושובה הלבבות הזה !!! כי אינויאשה + קגומה = אהבה ושליטה קיקיו = סגידה אקירה = חתיך אלוהי ! סאי = חמוד שכמוהו , קוואי * חיקוי לא מוצלח של ג'אקוסטו *

שלומלום!! ../images/Emo41.gif

נאמ נאמממ...אומנות השירשור וזהו..(נראה לי) אני רעות יששכר בת 12...נאממ קיקיו זה לא ... זה יותר נכון סגידע. גמאני רגילה לקלל אבל ביום יום למשל המחשב הדפוק שלי נתקע מכל דבר אז אני אומרת לו (בייפפ צונזר לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 12) גמאני מתה על אקירה הבונבון הבישייי!! וגם לסאי לא חסר...ווואיה מה איתו? הוא בונבון (חוץ מהשם שנתן לעצמו מאינטרנט, זלדה?? משועמם חתיך שכמותו.) כמו כן אני אוהבת עוד אנימות אחרות כמו אינויאשה גרוויטישן הלוחמים מהעתיד 12 הממלכות וכו' וכו'... ואת? (א-ז-ה-ר-ת מ-ג-י-ל-ה סליחה שרשמתי זאת בסוףףף)

Goggle Girl

New member
כבוד לדיעות אחרים :p

קיקיו חביבה למדי האמת. נא לא להעליב דמויות אחרות בכזו גסות. לא היית רוצה שמישהי תבוא ותתחיל לנבל את פיה על אקירה, נכון?

Goggle Girl

New member
כל קיצוניות היא רעה

שנאה וגם אהבה עיוורת שתיהן דברים שמביאים להתאבדות קבוצתית על מצדה. נא לנסות ולהרגע בתחומי הפורום ^^;

למעלה