שלוםםםםםםםם!!!!!!

ianush

New member
שלוםםםםםםםם!!!!!!

שלום לכם כולם מדריכים חמודים! וכמובן אביטל, שרון! וכל קורסססס מצ"ב האחד והיחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 טוב דבר ראשון מתגעגע לכוווולכם, בעיקר לקורס שלי אבל עדיין לכולכם במידה שווה... פה חם מאוד, אבל ממש ממש ירוק. אני רוצה להדריך פה בנוער( כן קוראים לזה רק נוער לתנועה פה :\) ולרכוש את הניסיון והמסירות שאתם קורס מדריכים רוכשים ברגעים אלה בתל"ם :) חוץ מיזה, אני רוצה להגיד מזל טוב לכל אלה שסיימו תיכון מאיתנו YASHAR KOAH!!!!!! אבל די זין ללכת לעשות צבא, ושנת שרות(כן יונתן!) תשמרו על עצמכם!!!! יאן

יאן...!!

מה שלומך מותק? אוקיי...כמה דברים: איך בי"ס....? למה אתה אף פעם לא מחובר באיי סי קיו? אני ממש מתגעגעת:(.. ויונתן לא עושה שנת שירות... ובהצלחה בתנועת נוער החדשה שלך!!!! צור קשר איכשהו..

ianush

New member
לנועם ושיר ולכל מי שרוצה....

אני בבית הספר האינטרנאציונאל (זה נשמע יותר טוב באנגלית :|) יש לי UNIFORM וגם לאחותי (שמוסרת ד"ש חחחחחחחחחחחחחחחחחחםםםם) לי יש חצאית ולאחותי מכנס :), כמו שאני אוהב.... מי עוד פעיל בתל"ם? או שכולם פרשו ואנחנו קורס מדריכים הדור הבא? קיצור אני חייב למהר אותכם אוהב מאוד מאוד ויש פינה בלב שלי גדולה בשבילכם :) ICQ:176669815

גייזל

New member
יאן!!!!!

יאן!!!!!!!! מה קורה? אני מקווה שהולך לך טוב בבית ספר ויש שם הרבה כוסיות... אני עפתי מבית ספר, ואני עובר לניסוי.... ואני ממש לא רוצה... הגבילו אותי מהפורום בגלל שקללתי, אז אני כותב לך מבית ספר, אז עם אתה שולח לי הודעה אני יענה לך יום אחרי... טוב אני צריך לזוז עוד מעט יהיה צלצול, שמור על קשר, ביי ביי נ.ב ד"ש חם לגאלה, אנני ואורסיו

ianush

New member
רן=גייזל?

מה? טוב דבר ראשון תשיג אייסייקיו דחוף רן! דבר שני אני מקווה שאתה לא פרשת מסקייטינג....אני הייתי מת שתמשיך וגם סקייטי ז"ל רוצה :) אתה יודע, זה שיודע לעוף..... דבר שלישי: המסורתי הם סתם קפיטליסטים שדואגים לרווח שלכם ולשם שלהם... אני אישית הייתי שורף אותו...וחוץ מיזה אפילו שאתה ממש מצחיק ולא שם זין על השיעורים אתה ילד מבריק! :) הפסד שלהם.... חוץ מיזה אני מקווה שאני יגיעה לארץ למחנה חוויה 2003. מת להעבור את קורס ההדרכה מאוד מאוד...אני אוהב ילדים קטנים :) אבל, גם אני צובר ניסיון, כן אני עובד בתוך מדריך בנוער פה! באהבה יאן

jiizel

New member
יאן זה רן

יאן, אני ממש שמח בשבילך שתיהיה בחוויה.... אבל אני לא יהיה אני טס לארצות הברית.... למחנה קיץ בטקסס, אז לא נוכל להיפגש,אבל לא נורא אני עדיין אוהב אותך, תכתוב בחזרה אתה מבין!!!!!!! אם לא אתה מת!!!!!(סתם..) ביי, רן

ianush

New member
רן...

כן שמעתי אתה נוסע לטקסס עם ילדים! תשמור על עצמך! שמעתי מה קרה בפעם האחרונה שטסת לשם.... :) YOU ARE AN ANIMAL! טוב רק אומר שלום לכולם...לי נישאר עוד 4 ימים ללמוד....לכם עוד 25! לשיר שמעוני: אין כמוך! מתגעגע יאן

adamsky

New member
יאן!!!

מה קורה? אני מאוד מקווה שאתה נהנה באל סלבדור ואני מקווה שנראה אותך בקרוב אנחנו מתגעגעים!!!! ההורים שלי מוסרים ד"ש לכל המשפחה שלך. ב- אהבה רבה אדם

adamsky

New member
יאן!!!

מה קורה? אני מאוד מקווה שאתה נהנה באל סלבדור ואני מקווה שנראה אותך בקרוב אנחנו מתגעגעים!!!! ההורים שלי מוסרים ד"ש לכל המשפחה שלך. ב- אהבה רבה אדם נ.ב ה- icq שלי זה- 23582792

ianush

New member
וואי אדם!!!

אדם מה שלומך?! איך הולך עם הלהקה? איך הולך עם החיים? אני מת לחזור לארץ לחוויה... אבל סביר להניח שאני ישאר וילמד כל יום שעתיים גיטרה בחופש.... זה מיקצועי וזה עולה 20 דולר :) היי רק רוצה להגיד משהו נחמד: אולי אני עושה פה רשיון כי מותר לי :) וגם אולי אני יתחיל לעבוד בגלידריה :) איזה כיף לי גלידה בחינם!!!! טוב חוץ מיזה ד"ש למשפחה בחזרה....כמובן ולי אתם יכולים לספר מי יהיו המדריכים לא? אולי אני לא יהיה אז אני רוצה לדעת מי יהיו הALL STAR השנה :)

למעלה